Systém závesný 9-dielny (7 + 2) PROTECO

Regálový systém 9 dielov poskytuje ideálne riešenie pre komfortné uloženie, či uskladnenie prakticky všetkých pomocníkov domácnosti, dielne, garáže i záhrady, medzi ktoré napríklad patrí: metly, hrable, lopaty, vidly, hrable na sneh, aku vŕtačky, vodováhy, miešadlá, sekery, lopty, bicykle, sánky, nožnice na živý plot, záhradné nožnice, motorové píly, hadice, káble, záhradné čerpadlá, farby, rôzne haraburdu, DVD, hračky, bazénové príslušenstvo, športové náradie, tenisové rakety, skateboardy, kolieskové korčule, vysávače, tlakové umývačky, kladivá, píly, rebríky, ochranné prilby, zváracie kukly, rýle, krompáče, pákové nožnice - v podstate všetko zo záhradného náradia, nástrojov, elektrického náradia aj aku náradia a iných domácich potrieb.

Výber z ôsmich robustných systémových závesov a štyroch závesných košov, Vám umožní uloženie, odloženie, zavesenie, uchytenie, zaháknutie. Skrátka umiestnenie všetkých vecí, ktoré ste vždy chceli niekam upratať a mať ich tak na SVOJOM mieste. Pripevníte Ak lištu regálový systému na kamennú, tehlovú alebo betónovú stenu, môžete závesy i koša bezproblémovo zaťažiť až do 25 kg. Táto špičková kvalita svedčí o absolútnom profesionálnom a priemyselnom využití.

Háčiky regálového systému SMART REGAL pre rôzne náradie sú vyrobené z ocele o sile 8 mm a navyše poplastované, závesný segment všetkých závesov i košov je vyrobený z odolného tlakového hliníkového odliatku. Závesné lišty sú vyrobené z lešteného hliníka a sú dodávané vrátane upevňovacieho materiálu vhodného pre kamenné, tehlové alebo betónové steny. Kombinácia líšt s dĺžkou 80 a 118 cm Vám umožní dosiahnuť takmer všetkých požadovaných rozmerov. Závesné lišty je možné tiež skrátiť rezom, presne na mieru montážneho priestoru, ale ide to aj oveľa jednoduchšie.

Ak potrebujete napr. Umiestniť závesné lišty do výklenku o šírke 2,5 metra, použite 2 lišty s dĺžkou 118 cm a upevníte ich tak, že medzi nimi vynecháte medzeru 14 cm. Túto vzdialenosť samozrejme premostíte! Je to úplne jednoduché. Vezmete závesný kôš so 2 závesy a zavesíte cez vynechanú medzeru. Menšie medzery (cca. 1-1,5 cm) môžete dokonca premostiť iba systémovým závesom. V prípade výklenku o šírke 2,5 metra môžete použiť tiež 3 závesné lišty so šírkou 80 cm a medzi každou lištou vynecháte medzeru 3 cm. Zrezať závesné lišty je preto možné, ale vo väčšine prípadov úplne zbytočné. Kombinácia závesných líšt Vám ušetria veľa práce a merania, čím odpadnú aj prípadné chyby, ktoré by rámci primeranej mohli nastať.

Obah balenia:

Lišta závesného regálového systému 118cm - 2 kusy

Háčik na metly a metly poplastovaný pre závesný regálový systém - 2 kusy

Háčik na elektro náradie poplastovaný pre závesný regálový systém - 2 kusy

Háčik univerzálny poplastovaný pre závesný regálový systém - 2 kusy

Plátený kôš 40x20x13cm pre závesný regálový systém

spojovací materiál