Mobilný regálový systém MS-15000

Jednostranný mobilný regálový systém sa 40 uzavretými výklopnými boxy usporiadanými po 5 v ôsmich radoch. Vyznačuje sa vysokou variabilitou - každá rada (= čierny organizér s piatimi boxami) je ako samostatná súčasť, radu je možné usporiadať podľa vlastnej potreby (prípadne použiť i samostatne napr. Na stene - upevňovací materiál súčasťou, na pracovnom stole a pod.).


Stojan

Je vyrobený z ocele silné 0,7 mm s pozinkovaným povrchom a má špeciálnu práškovú povrchovú úpravu, ktorá odoláva v zvýšenej miere mechanickému opotrebovaniu i pôsobeniu rady chemikálií.

Stojan obsahuje:
4 otočné kolieska (2 s nastaviteľnou brzdou)
1 × madlo pre ľahký transport

Technické informácie:
Rozmer: 1470 × 675 × 565 mm (bez držadla)
Farba: tmavá sivá

Rad - organizér

Organizér je samostaná súčasť s možnosťou upevnenia na stenu, nad pracovný stôl a pod., Upevňovací materiál (hmoždinky, skrutky). Do tohto organizéra sú jednoduchým spôsobom "nacvaknutie" malé šedé boxy. Organizéry sú vyrobené z odolného ABS plastu. Dodávka obsahuje 8 ks organizérov pre umiestnenie boxov.


Technické informácie:
Rozmer: 600 × 150 × 110 mm
Farba: čierna

Boxy

Ku každému boxu je popisovacie štítok a plastová priehľadná krytka. Boxy sú výroènú z odolného ABS plastu. Dodávka obsahuje 40 ks boxov s priehľadným čelným panelom s úchytom.

Technické informácie:
Kapacita: 0,8 l
Nosnosť: 2,5 kg
Rozmer: 120 × 145 × 100 mm
Farba: šedá