Montážna lampa JF4060 + 17 LED

Profesionálne montážna lampa 60 + 17 LED so zvýšenou odolnosťou proti vode, olejom, mechanickým nárazom a teplote alebo chladu je opatrená 60 kvalitnými super bielymi LED diódami (priemer 5 mm) v hlavnom prachotesnom tubuse a ďalšími super bielymi 17 LED diódami vo vrchnej kruhové časti.


Tieto LED diódy svietia intenzívne podobne ako klasická vreckové svietidlo. Ku spínanie oboch druhov osvetlenia slúži spínač na rukoväti. V porovnaní s klasickými žiarovkovými alebo žiarivkovými lampami je životnosť LED diód neporovnateľne dlhšie (viac ako 100 000 hodín). Montážna lampa je vybavená ergonomickým držadlom zo zosilnené odolnej gumy a praktickým natáčacím závesným háčikom. Lampa je vybavená nabíjacími Ni-MH batériami (900 mA), pracuje sa s ňou bez káblového pripojenia na zdroj elektrického prúdu.

Pri vybití batérií po cca 3-5 hodinách svietenia sa do plnej kapacity nabíjajú buď pomocou sieťového adaptéra 230 V AC alebo adaptéra 12 V DC, ktorý má konektor do autozapaľovača. Prídavným svetlom 17 LED možno svietiť bez nabitia viac ako dvojnásobne dlho. Plné nabitie sa dosiahne po 5-6 hodinách. S montážnou lampou je možné samozrejme svietiť i po pripojení na sieť alebo 12 V.

Technické informácie:

Hlavné tubus: 60 LED (priemer 5 mm)
Kruhové horné svetlo: 17 LED (priemer 5 mm)
Batéria: 900 mA, NI-MH batéria
Vybíjací čas: 3-5 hodín
Doba nabíjania: 5-6 hodín
Materiál: ABS plast