Chladiaci box kompresor vstavaný 50l 12/24V APP

Vstavaný chladiaci box môže byť napájaný z 12 V alebo 24 V. Je vybavený výkonným kompresorom s chladiacim médiom. Hlavný priestor - chladiaceho boxu je možné nastaviť na teplotu 0 ~ 8 °C. Oddelená vrchná časť - mraziacu časť boxu je možné nastaviť na -12 ~ -20 °C.

Chladiaci box je vybavený inteligentným systémom ochrany pred vybitím pripojeného akumulátora v troch stupňoch.

Ovládací panel boxu je osadený displejom s tlačidlami pre pohodlné ovládanie, chladiacu teplotu je možné potom obom priestorom nastaviť zvlášť. Plášť zariadenia je opatrený PU izoláciou pre dlhodobé zachovanie stabilnej teploty vo vnútri, je tak zaručená nízka spotreba energie.

Box je možné ovládať pomocou mobilnej aplikácie Car Fridge Freezer na zariadeniach Android, alebo IOS. Chladiaci box je tiež osadený displejom so všetkými ovládacími prvkami.

Dvierka boxu je možné namontovať s otváraním doľava, aj doprava v závislosti od požiadaviek. Polička chladiaceho boxu môže byť výškovo nastavená do troch pozícií. Oddelený priestor chladiaceho boxu je možné spojiť vybratím rozdeľovača a zväčšiť tak celkový objem.

Chladiaci box je možné voľne položiť do daného priestoru, ale je tiež možné uchytiť ho do poličky patričných rozmerov pomocou 4x skrutiek M5 (nie sú súčasťou balenia).

Technické dáta
vnútorný objem 50 l
napájanie 12/24 V =
príkon max 60 W (5A/2,5A)
klimatická trieda T/ST/N/SN
rozsah chladenia +20°C až -20°C
okolitá teplota +10°C až +43°C
hlučnosť 45 dB (A)
vonkajšie rozmery (š/h/v) 380 x 500 x 534 mm
chladiace médium R1234yf(40g)
váha 16,9 kg