Adaptéry na preplachovanie klimatizácie, sada 78ks, Tagred TA1016

Profesionálna sada adaptérov na preplachovanie klimatizačného systému

Táto komplexná sada adaptérov Tagred TA1016 je navrhnutá na preplachovanie klimatizačných systémov a je kompatibilná s väčšinou veľkostí hadíc a modelov značiek vozidiel na trhu. Súprava je ideálna pre mechanikov a servisných technikov, ktorí vykonávajú údržbu a opravy klimatizácií.

Hlavné vlastnosti:

  • Univerzálna kompatibilita: Súprava je vhodná pre väčšinu veľkostí hadíc a modelov vozidiel, vrátane populárnych značiek ako Toyota, Honda, Nissan, Mazda, Mercedes, BMW, Volkswagen a Ford.

  • Prepojenie s rôznymi konektormi: Umožňuje prepojenie s univerzálnymi aj špeciálnymi konektormi, vrátane konektorov spring-lock, čo zaisťuje širokú škálu možností pre spojenie s prvkami klimatizačného systému.

  • Vysoká kvalita materiálu: Adaptéry sú vyrobené z vysoko kvalitnej mosadznej ocele, čo zaručuje ich odolnosť a spoľahlivosť aj pri náročnom použití.

  • Široká ponuka adaptérov: Sada obsahuje celkom 78 adaptérov, čo umožňuje mnoho kombinácií spojení prvkov klimatizačného systému, vrátane výparníkov, kondenzátorov a vedenia klimatizácie.

Táto profesionálna sada adaptérov je nevyhnutným nástrojom pre správnu údržbu a opravy klimatizácií a zaisťuje jednoduchú manipuláciu s klimatizačnými systémami rôznych vozidiel.