Súprava račňových očkoplochých kľúčov MicroSpeeder - 10ks

Kompletná 10-dielna súprava obsahuje:

  • račňové očkoploché kľúče veľ. 8 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 16 - 17 - 18 - 19 mm s prepínam.
  • Kľúče sú kované z ocele 31CrV s vysokým obsahom uhlíka, čo zaručuje veľkú tvrdosť a ďalej sú 2x poniklované a matovo pochrómované.
  • Kľúče majú račňovú hlavu vyhnutú o 15°, strana so stranovým plochým kľúčom je rovná. Zahnutie očkovej strany je preto ideálne na prácu na rovinných plochách.
  • Račňový mechanizmus je možné prepínať pomocou páčky na L/P chod.
  • Vďaka 72 zubom na vnútornom krúžku, vyrobenom zo špeciálnej ocele, je umožnené uťahovanie už pri pohybe iba 5°. Aj napriek tomu sú prenášané momenty väčšie ako predpisuje norma DIN/ISO.

Stranová plochá hlava kľúča je leštená. Kľúče MicroSpeeder sú špecifické svojim tenkým a štíhlym telom, pričom uťahovacie momenty prevyšujú požiadavky predpisov DIN/ISO. Rozmery jednotlivých kľúčov sú laserovo značené. Presnosť každého kľúča je kalibrovaná a prísne kontrolovaná.

Kľúče sú uložené v pevnom a odolnom skladacom držiaku s jasne vyznačeným miestom na uloženie každého kľúča. Držiak je malý a praktický na prácu v teréne, dá sa ľahko priskrutkovať na stenu. Najvyššia kvalita Proxxon , prevyšuje požiadavky DIN/ISO na tvrdosť a maximálny krútiaci moment. Firemné výrobné tolerancie sú oveľa prísnejšie ako predpísané normy.

Veľkosť 8 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 16 - 17 - 18 - 19 mm.

10ks.