El. Vŕtačka s príklepom PowerPlus 800 W 78 ks príslušenstva

El. Vŕtačka s príklepom PowerPlus 800 W 78 ks príslušenstva . Použite túto 800W príklepovú vŕtačku Powerplus POWX0265 na vŕtanie otvorov do tvrdých materiálov, ako je drevo, oceľ a betón. Táto všestranná príklepová vŕtačka Powerplus je výkonná a užívateľsky prívetivá. Môžete ho použiť na vŕtanie a vŕtanie s príklepom, a to v smere aj proti smeru hodinových ručičiek. Môže vŕtať do priem.10 mm do ocele, priem.13 mm do kameňa a betónu a do priem.25 mm do dreva.

Táto príklepová vŕtačka je navyše dodávaná so 78 rôznymi doplnkami, takže sa môžete okamžite pustiť do práce. Pokiaľ vŕtanie nie je dostatočne výkonné, môžete u tohto stroja zapnúť funkciu príklepu jednoduchým posunutím prepínača, aby ste mohli vŕtať aj do tvrdších materiálov, ako je betón. Môžete si tiež vybrať smer otáčania v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek. Vyberte si perfektnú rýchlosť otáčania pomocou kolieska pre plynulé ovládanie rýchlosti: medzi 0 min-1 a 3000 min-1 (otáčky za minútu). Rýchloupínacie skľučovadlo pojme vrtáky až do priem.13 mm a vďaka hĺbkovému dorazu nikdy nemôžete vŕtať príliš hlboko. Mäkčená rukoväť poskytuje potrebný užívateľský komfort a nastaviteľná pomocná rukoväť zaisťuje ešte lepšiu kontrolu nad strojom.

Vďaka aretačnému tlačidlu nebudete musieť pri vŕtaní držať zapínacie tlačidlo stlačené, čo zabraňuje únave rukou. Príklepová vŕtačka sa dodáva s najmenej 78 doplnkami uloženými v praktickom úložnom kufríku. Obsahuje okrem iného rôzne vrtáky, skrutkovacie bity, nástrčné kľúče, rezací nôž s náhradnými čepeľami a zvinovacím metrom.

Rozmery balíka:

  • výška: 31 cm
  • šírka: 14 cm
  • dĺžka: 33 cm
  • hmotnosť: 4.9 kg