Robotická kosačka na trávu FREELEXO 900 LCD BT

Robotická kosačka na trávu FREELEXO 900 LCD BT je súčasťou jedinečného aku systému Power X-Change, ktorý poskytuje neobmedzenú flexibilitu systémových batérií a praktickú bezdrôtovú prevádzku . Lítium-iónové dobíjacie batérie z tohto radu je možné kombinovať s každým systémovým zariadením Power X-Change. Robotická kosačka sa ovláda cez mobilnú aplikáciu pomocou Bluetooth alebo integrovanú intuitívnu klávesnicu s LCD displejom a nastavenie prevádzky robotickej kosačky je možné vďaka nim prispôsobiť individuálnym požiadavkám. Nastaviť možno špecifickú prevádzkovú dobu, oblasti kosenia alebo kosačku presne naprogramovať pre každý konkrétny deň. Na ochranu pred krádežou má robotická kosačka ochranu PIN kódom a varovný signál. Pred úplným vybitím batérie či po ukončení kosenia sa kosačka automaticky vráti do nabíjacej jednotky av prípade potreby sa nabije.

FREELEXO 900 LCD BT disponuje mnohými doplnkovými funkciami - viaczónový režim kosenia pomôže so spoľahlivou údržbou zložitých záhrad nepravidelných tvarov, bezpečnostné senzory nárazu, náklonu a zdvihnutie pomáhajú kosačke rozpoznať prekážky, integrovaný dažďový senzor zase vhodné prevádzkové podmienky. Všetci používatelia potom ocenia jednoduché nastavenie výšky kosenia medzi 20 a 60 mm, záber kosačky aj vo svahoch so sklonom do 35% a praktickú integrovanú rukoväť.

Balenie obsahuje všetko potrebné na inštaláciu a prevádzku robotickej kosačky - systémovú batériu 3,0 Ah, 190 m ohraničujúceho vodiča, 270 upevňovacích kolíkov, 3 nože a 4 spojovacie svorky. Robotická kosačka FREELEXO 900 LCD BT sa odporúča pre trávnatú plochu do 900 m².