Robotická kosačka FREELEXO 600 BT

Robotická kosačka FREELEXO 600 BT je súčasťou jedinečného bezdrôtového systému Power X-Change, ktorý poskytuje neobmedzenú flexibilitu systému batérie a pohodlnú bezdrôtovú prevádzku. Lítium-iónové akumulátory tohto radu možno kombinovať s akýmkoľvek zariadením systému Power X-Change. Robotická kosačka sa ovláda prostredníctvom mobilnej aplikácie s využitím technológie Bluetooth a nastavenia prevádzky robotickej kosačky možno prispôsobiť individuálnym požiadavkám. Pomocou aplikácie možno nastaviť konkrétny čas prevádzky, oblasti kosenia alebo presne naprogramovať kosačku na každý konkrétny deň. Na ochranu pred krádežou je robotická kosačka vybavená ochranou PIN kódom a varovným signálom. Pred úplným vybitím batérie alebo po skončení kosenia sa kosačka automaticky vráti do nabíjacej jednotky a v prípade potreby sa dobije.

Model FREELEXO 600 BT má mnoho ďalších funkcií - Viaczónový režim kosenia pomáha spoľahlivo udržiavať zložité záhrady nepravidelného tvaru, bezpečnostné senzory nárazu, náklonu a zdvihu pomáhajú kosačke rozpoznať prekážky a integrovaný dažďový senzor pomáha zistiť vhodné prevádzkové podmienky. Všetci používatelia ocenia jednoduché nastavenie výšky kosenia v rozsahu 20 až 60 mm a dosah kosačky aj na svahoch so sklonom až 35 %.

Balenie obsahuje všetko potrebné na inštaláciu a prevádzku robotickej kosačky - systémovú batériu s kapacitou 2,5 Ah, 140 m ohraničujúceho kábla, 200 upevňovacích kolíkov, 3 nože a 4 spojovacie svorky. Model FREELEXO 600 BT sa odporúča pre trávnaté plochy s rozlohou do 600 m².