Plotostrih elekrický Procraft | PT600

Elektrický plotostrih Procraft PT600najvýkonnejšie nožnice s dlhou lištou 550 mm určené na rýchle a kvalitné strihanie hustých, kríkov a ďalších vetiev na vašom pozemku.

Elektrické nožnice na živý plot Procraft PT600 sú ľahko použiteľné, pohodlné vďaka pohodlnej rukoväti, majú vysoký výkon a sú spoľahlivé. Konštantne vysoký krútiaci moment vďaka spoľahlivému a účinnému motoru. Vďaka silnému motoru a spoľahlivej prevodovke je dosahované maximálne 1700 ot./min. Čepele majú špeciálny zaoblený tvar a dodatočné profesionálne brúsenie a navyše kvalitné presné laserové ostrenie umožňuje rýchlo a ľahko rezať bez blokovania alebo prerušovania aj veľmi silných vetiev. Rukoväť vám poskytuje bezpečný a istý úchop a poskytuje pohodlnú prácu v akejkoľvek polohe.

Nožnice je možné ovládať v troch polohách: bočný strih, vysoký strih, nízky strih. Hmotnosť elektrického plotostrihu je 2,5 kg. Pri nízkom rezaní alebo rezaní v blízkosti zeme, asfaltu alebo iného povrchu je na konci lišty umiestnená plastová vložka na ochranu nožov, ktorá chráni pred neočakávaným nárazom.

Technické parametre:
Napeti, (V): 220
Frekvencia, (Hz): 50
Motor: elektrický
Príkon, (W): 750
Dĺžka lišty, (mm): 610
Typ noža: dvojitý
Otáčky, (/min): 1800
Hmotnosť, (kg): 3