Tablety gélové vločkovacie Marimex 2v1

Gélová tableta určená na použitie v nadzemných i zapustených bazénoch. Možno použiť iba v skimmeri. Odporúčame udržiavať mimo dosahu detí. Účinnosť gélu nie je ovplyvnená farbou tablety ani jej objemom (vystavením na vzduchu môže dôjsť k úbytku objemu gélu). V balení je 6 tabliet.

Gélová tableta sa postupne rozpúšťa a okolo nečistôt vytvára"gélový obal" . Nečistoty klesnú ku dnu, kde ich potom môžete povysávať bazénovým vysávačom. Vzhľadom k tomu, že"gélový obal" je pevnejší a väčší, než klasické vločky vytvorené pomocou tekutých vločkovacích prípravkov, je aj vysávanie oveľa účinnejšie a kvalitnú čistú vodu získate oveľa rýchlejšie.

Použitie:
Prepláchnite filtráciu a odstráňte nečistoty z čerpadla a skimmera. Odstráňte z tablety ochrannú fóliu a vložte ju do skimmera. Zapnite filtrovanie na minimálne 1 filtračný cyklus. Tableta sa rozpustí v priebehu 3 - 6 dní (v závislosti od výkonu filtrácie a objemu bazéna). Pri použití s kartušovou filtráciou dbajte na čistotu kartušovej vložky. Nie je vhodné na použitie s filtráciami využívajúcimi kremelinu ako filtračnú náplň.

Dávkovanie:
Jedna tableta (10 g) je určená pre bazény s objemom 4 – 10 m3. Dve tablety pre bazény s objemom 11 – 16 m3. Pre väčšie bazény pridajte ďalšie tablety podľa pomeru vyššie. Dávku opakujte po 2 - 4 cykloch preplachu bazénovej filtrácie

Rozmery 1ks zabaleného tovaru - Výška v cm: 21,00; Šírka v cm: 12,00; Dĺžka v cm: 19,00; Váha brutto v kg: 0,105. V skupinovom balení ks : 10