Hydraulický lis 20 ton, posuvná hlava a manometer - ASTA

Dielenský lis s hydraulickým pohonom, maximálny tlak 20 000 kg, pracovná hlava posuvná do strán, výškovo nastaviteľný stôl, glycerínový manometer - ASTA A-20005.

  • Praktický nástroj určený pre lisovanie, ohýbanie, rovnanie, tlačenie a podobné práce v autoservise, priemysle či dielni . Vyniká jednoduchou obsluhou a vysokou variabilitou.
  • Klasický 20-tonový hydraulický lis s univerzálnym využitím a manuálnym (ručným) ovládaním . Vďaka pracovnej hlave posuvnej do strán (uchytená na vrchnom priečniku) a pracovnému stolu nastaviteľnému v 8 rôznych výškach je mimoriadne variabilný a je možné skutočne výborne prispôsobiť aj veľkým a menej foremným predmetom. Posuv stola sa vykonáva manuálne, v požadovanej výške sa zaisťuje kovovými čapmi (zarážkami).
  • Chod piestu je ovládaný ručnou pumpou s vylepšenou konštrukciou na rýchlejšiu prácu, umiestnenú na boku lisu. Tlak je možné kontrolovať na analógovom manometri na vrchnej strane nástroja. Tlakomer je naplnený glycerínom, vďaka čomu je pri práci lepšie čitateľný ako štandardné typy.
  • Rám lisu je vyrobený z kvalitnej ocele, takže sa ani pri záťaži nekrúti (tzv. neuhýba).

Technické parametre:

max. tlak: 20 ton
výška pracovnej plochy: 90-1035 mm
min. vysunutie piestu: 127 mm
max. vysunutie piestu: 275 mm
rozmery: 760x6000x1860 mm
hmotnosť: 93 kg