Plazma CUTTER AIR PLAZMA 170 160 A, 55 mm, HF

Plazmy sa používajú všade tam, kde je potrebná vysoká rýchlosť, presnosť a kvalita rezu. Plazmové rezačky sú vybavené plazmovým horákom, zemniace káblom, servisnou jednotkou, napájacím káblom.

Vyrobené v IGBT technológii, naozaj veľký kaliber, prierez 50-55mm, ale aj viac! Za optimálnych podmienok zvládne 55mm prierezu v dokonalej kvalite, v zníženej kvalite oddelíte 60mm, ale i ďaleko silnejší materiál. Pri použití sa predpokladá (rovnomerné a presné vedenie horáka, správne nastavenie tlaku a výkonu). Stroj je možné doplniť o špeciálne strojné horák pre upnutie do CNC, ploter a alebo vodiaceho stroja. Používa sa k presnému rezanie kovových prvkov, oceľových plechov, dielcov hliníka, alebo medi a pod. Plne nahradí rezanie technickými plynmi, tým ušetrí prácu, peniaze i čas.

Zariadenie odporúčame predovšetkým pre profesionálne použitie v kovoobrábacích prevádzkach, alebo pre Kovošrot k deleniu väčších kusov kovu. Možno ho použiť v krytých, alebo vnútorných priestoroch, ktoré nie sú vystavené priamym poveternostným vplyvom, najmä však dažďu a vode, s ohľadom na bezpečnosť práce. Používa sa rezný horák LT-A141,/6m s výraznou ionizáciou oblúka HF. Displej predného panela umožňuje nastavenie optimálnych hodnôt, môžete tak ľahko nastaviť požadovaný výkon, až do hodnoty 170A a to už je naozaj veľký kaliber.

Manuál-príručka vrátane názorných obrázkov, kompletne v CZ jazyku.


Technické parametre:

Napájacie napätie AC50Hz/3x400V
technológia IGBT
Rezací prúd 170 A
Zaťaženie 60%
Max.hrúbka rezu 50-55mm Maximálne
Max. prevádzkový prúd 29,5
Max. výkon 25 kVA
Tlak 5,5 bar. minimálne
Prietok vzduchu 210 Litrov/min
Štart HF
Istenie: 32 A
Trieda izolácie: F
Krytie: IP21 S
Normy: EN 60974-1
Hmotnosť 62 kg