Royal Garden Excelsior polohovatelné lehátko z tahokovu 194,5 x 77,5 x 59 cm

Na pohľad ľahučké, napriek tomu stabilné ležadlo, Excelsior vás upúta svojou nevšednou krásou a luxusnosti. Pevný silný kov, ručné spracovanie detailov a povrchová úprava Thermosint dáva tomuto lehátku punc najvyššej kvality. Royal Garden Royal Garden je stelesnením dokonalého remeselného prevedenia a toho najlepšieho z klasického dizajnu. Dovolí vám prežiť kráľovskej okamihy aj v dnešnom modernom svete.

Nábytok nemeckej značky Royal Garden ponúka nefalšovanú eleganciu kombinovanú s nárokmi na najvyššie kvalitatívne štandardy. Snaží sa o prepojení nadčasovosti s najmodernejšími technickými trendmi. Táto filozofia sprevádza túto značku po celé desaťročia a dostala ju až na samý vrchol vo svojom segmente. Pojem Royal Garden je tak synonymum pre dokonale spracovaný nábytok ponúkajúci výnimočný komfort, dokonalú funkčnosť, špičkové materiály a dlhú životnosť. Jednotlivé kolekcie vznikajú z pera známych dizajnérov. Vzhľadom k tomu, že je u výroby stále zachovávaný vysoký podiel ručnej práce, sú ich obmedzenia pri návrhu tvarov veľmi malá. Vďaka tomu môžu vznikať krásne kusy záhradného nábytku, v ktorých sa spájajú nostalgické prvky spolu s tými modernými a vytvárajú jeden harmonický celok.

Všetko nie je len o dizajne. Na výrobu sú vyberané tie najkvalitnejšie materiály a vždy sú volené tie najvhodnejšie výrobné postupy, aby bola vždy zachovaná vysoká funkčnosť a dlhá životnosť výrobku. Špičková je tiež technológia povrchovej úpravy a preto môže Royal Garden ponúknuť nadštandardnú záruku proti prehrdzaveniu 5 rokov. Certifikáty bezpečnosti a kvality od prestížnych nemeckých spoločností TÜV a GS sú len potvrdením dokonale odvedenej práce.

THERMOSINT® je unikátna povrchová úprava používaná na produktoch z kovu značky Royal Garden. Zvyčajná povrchová úprava tzv. Práškovou úpravou je silná zhruba 80 mikrometrov a často sa stáva, že v členitých miestach, spojoch a pod. Je ešte slabšie alebo môže dokonca aj niekde chýbať. Takýto povrch je náchylnejší nielen k poškriabaniu, ale aj k hrdzaveniu. Lakovanie metódou Thermosint® vedie k najkvalitnejšie možnej ochrane kovového nábytku. Kostra nie je striekaná, ale je priamo celá ponorená do kúpeľa so špeciálnym roztokom syntetického laku s čiastočkami hliníka.

Výsledkom je 8x hrubšia vrstva laku ako je obvyklé, ktorá je zatečená aj do tých najmenej prístupných miest povrchu. Je dokonale vodeodolná. Navyše má aj silné termoizolačné vlastnosti - ani na slnečnom mieste nie je nábytok príliš rozpálený. Ochrana proti korózii aj bežným šrámom je tak na veľmi vysokej úrovni a nábytok možno bez problémov dlhodobo používať vonku, a to aj v daždi alebo na mraze. Lakovanie navyše vďaka svojmu matnému nádychu aj skvele vyzerá a veľmi ľahko sa udržiava. Aj vďaka úprave THERMOSINt® si Royal Garden môže dovoliť dať na svoje produkty 5-ročnú záruku proti prehrdzaveniu.

Všetky produkty značky Royal Garden spĺňajú európske normy EN 581-1, EN 581-2 a EN 581-3, vyjadrené certifikáciou TÜ, GS alebo špeciálne certifikáciou pre vysoko záťažové gastronomické prevádzky. Takéto produkty sú pre zákazníka zárukou bezpečnosti, ako z hľadiska použitých materiálov, ako aj bezpečných tvarov nábytku a sú tiež zárukou vysokej kvality spracovania. Spoločnosť Royal Garden je vybavená moderným testovacím a laboratórnym centrom a všetky výrobky, materiály a komponenty prechádzajú tiež viac než stovkou vlastných interných testov - chemických, záťažových i odolnostných. Aj preto predstavujú produkty Royal Garden výnimočnú kvalitu medzi ostatnými značkami záhradného nábytku.