Stolová zostava KAROLINA SET 6

Luxusná stolová zostava 6-tich stohovateľných kresiel a stola z ocelovohliníkových profilov určená do interiérov a exteriérov. Kreslá sú vypletená umelým ratanom a masívnym podsedákom. Stolová doska je z tvrdeného skla. Povrchová úprava je prevedená komaxitovou farbou.

Umelý ratan je moderný materiál s dlhou životnosťou a extrémnou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Keďže nevsakuje tekutiny, nedochádza u neho pri namočení k negatívnym procesom, ako tomu býva u dreveného záhradného nábytku. Jeho údržba je veľmi jednoduchá - stačí ho len opláchnuť prúdom studenej vody. Záhradný nábytok z umelého ratanu oceníte tiež pri sťahovaní, keďže býva k jeho výrobe používaný oceľovo-hliníkový rám s nízkou hmotnosťou.


Vďaka svojej vysokej odolnosti proti vlhku je tento nábytok často používaný aj v miestnostiach s bazénom či vírivkou, kde vysoká vlhkosť zabraňuje použitie prírodných materiálov. Umelý ratan je syntetické polyetylénovej vlákno, z čoho vyplýva, že dážď pre neho neznamená žiadnu hrozbu. Na rozdiel od prírodných materiálov totiž pri bežnom používaní nepodlieha hnilobe a plesni a nenásáká vodou. Ďalšou nespornou výhodou umelého ratanu je odolnosť proti slnku. Nemusíte sa teda báť, že váš záhradný nábytok na slniečku popraská či vybledne.

Rozmery stola: 150x88x75 cm

Rozmery kresla: 56x63x94 cm