Garland Majati 6+ zostava nábytku z mahagonu

Majati 6+ - mahagónový nábytkový set (6x stolička Ma-Yo, 1x stolík Solid Jati). Výhodne sú sedadlá Maja 6+ mahagónového sedadla pozostávajúce zo šiestich nastaviteľných sedadiel MA-YO so sedmi polohami a obdĺžnikového sklopného stola.

Sila, trvanlivosť exotického dreva a vysoko kvalitné kovanie zjednodušuje používanie súpravy už celé roky. Mahagon je jedným z najexkluzívnejších lesov na svete. Jeho pevnosť bola známa v čase španielskych galérií, keď stavitelia lodí položili na bokoch mahagónového dreva, aby odolali zbraniam.

Mahagon sa teraz používa napríklad na výrobu luxusného nábytku, ako je palubná doska značkových automobilov alebo paluby drahých jácht. Jedná sa o extrémne tvrdé drevo, ktoré odoláva škodcom, špongiu alebo hnilobe. Dokonca aj vo vlhkom stave sa nezvláči a nezmršťuje. Jeho životnosť vo vonkajšom prostredí je 30-40 rokov, interiér je takmer neobmedzený.

Uncharted mahagón má krásny prirodzený svetlo hnedý odtieň s tónmi ružovej až červenej farby. Ak zostane nejaký čas neošetrený, pomaly tmavne až do hlboko načerveno-hnedej. Toto je veľmi vzácne drevo. Preto sa drevo použité na tento nábytok extrahuje v súlade s prísnymi ochrannými predpismi.