MWH Alutapo Creatop-Basic stůl s hliníkovým rámem 160 x 95 x 74 cm

Alutapo Creatop-Basic - stôl s hliníkovým rámom 160 x 95 x 74 cm Stôl Alutapo nie je výnimočný len svojím dizajnom, kedy sa kompozitová doska akoby vznáša nad hliníkovým rámom, ale je aj skvele praktický. Doska je vyrobená pod vysokým tlakom zo sklených vlákien, špeciálneho tmelu a potiahnutá odolným lakom. Stôl sa dá výškovo nastaviť.

Čistenie a údržba hliníkového nábytku
Hliník
Pre čistenie nábytku z hliníka postačí opláchnutie čistou vodou, v prípade väčšieho znečistenia stačí použiť mäkkú hubku alebo kefku v kombinácii s mydlovou vodou. Aby ste zabránili vzniku vápenatých usadenín alebo škvŕn, odporúčame po každom vyčistení utrieť povrch suchou handričkou. Nepoužívajte žiadne abrazíva, agresívne chemikálie ako acetón (odlakovač na nechty), čistiace prostriedky na báze chlóru a ostré predmety. Drobné odreniny nie je nutné špeciálne ošetrovať, pretože hliníková kostra nehrdzavie.

U sklenených dosiek stola je možné používať bežné prípravky na sklenené povrchy, u kompozitových a ďalších dosiek stačí použiť vodu, popr. vodu s mydlom a hubku alebo mäkšie kefu.