Garland Elements 6+ sestava nábytku (1x stůl Elements Creatop-Lite + 4x stoh. + 2x pol. židle Elements)

Bohatú a luxusné zostavu záhradného nábytku ponúka zostava Elements 6+ od nemeckej spoločnosti MWH. Komfortné stoličky i kreslá sú vyvedené v kvalitnom striebornom laku s tmavým, takmer bezúdržbovým výpletom z pohodlného textilenu. Kostra je doplnená o tmavé prvky, ktoré plnia ako funkciu ochrannú, tak dodávajú nábytku nádych výnimočnosti. Zostava je doplnená o moderné stôl s doskou zo zatmaveného tvrdeného skla. Sklo je uchytené k rámu technológiou, ktorá pôsobí tak, ako by sa sklo vznášalo nad rámom. Dôvera v dokonalej technické prevedenie výrobkov MWH sa premieta aj do predĺženej 3-ročnej záruky.

Poznámka: jednotlivé časti zostavy možno dokúpiť aj jednotlivo a zostavu môže byť kombinovať s ďalšími prvkami radu Elements od MWH. MWH-das Original.

Sada obsahuje:
4 x hliníková stohovateľná stolička Elements s Textilen
2 x polohovateľné kreslo Elements s Textilen
1 x stôl Elements Creatop Lite sa zatmaveným tvrdeným sklom

Čistenie a údržba hliníkového nábytku
Hliník
Pre čistenie nábytku z hliníka postačí opláchnutie čistou vodou, v prípade väčšieho znečistenia stačí použiť mäkkú hubku alebo kefku v kombinácii s mydlovou vodou. Aby ste zabránili vzniku vápenatých usadenín alebo škvŕn, odporúčame po každom vyčistení utrieť povrch suchou handričkou. Nepoužívajte žiadne abrazíva, agresívne chemikálie ako acetón (odlakovač na nechty), čistiace prostriedky na báze chlóru a ostré predmety. Drobné odreniny nie je nutné špeciálne ošetrovať, pretože hliníková kostra nehrdzavie.
U sklenených dosiek stola je možné používať bežné prípravky na sklenené povrchy, u kompozitových a ďalších dosiek stačí použiť vodu, popr. vodu s mydlom a hubku alebo mäkšie kefu.

Textilen
Materiál čistite teplou vodou prípadne teplou vodou s mydlom. Na čistenie použite hubku alebo kefu s jemnejším vlasom. Aby ste zabránili vzniku škvŕn (napríklad po mydlu) je dobré po vyčistení umyť povrch čistou vodou a nechať uschnúť. Nepoužívajte agresívne chemické látky (acetón, čistiace prostriedky na báze chlóru atp.) a ostré predmety. Ďalej sa prosím vyhnite použitia naparovacích prístrojov, ktoré by mohli tkaninu poškodiť vplyvom nadmerného tepla.