Trávny traktor s bočným vyhadzovaním MTD SMART RF 125

Spoľahlivý motor MTD s max. výkonom 11,6 HP. Jednoducho ovládateľná mechanická prevodovka s minimálnymi servisnými nákladmi. Plávajúce žacie ústroje s antiskalpovacími kolieskami pre prácu v nerovnom teréne. Excentricky uložené žacie ústrojenstvo pre možnosť kosenia tesne pri prekážkach, múrikoch alebo chodníkoch.

Predná náprava so systémom naklápania kolies do strany pri zmene smeru - perfektné kopírovanie polomeru zákruty bez poškodenia trávnika spôsobeného „hrnutím“ kolies dopredu. Výkonný svetlomet ako bezpečnostný prvok aj pomocník pri práci v horších svetelných podmienkach. Kapota s veľkým uhlom otvorenia pre dokonalý prístup k motoru.

Jednoduchá obsluha stroja a ergonomicky rozmiestnené ovládacie prvky. Hladké remene žacieho ústrojenstva dovoľujúce pri náraze noža na pevnú prekážku ľahké prekĺznutie a tým minimalizáciu rizika drahej opravy. Veľmi malý polomer otáčania 46 cm pre perfektnú manévrovateľnosť so strojom.

Pevný oceľový rám bez stredového tunela pre veľmi ľahké nastupovanie aj vystupovanie z traktora. Pohodlné odpružené sedadlo s drážkami na odvod vody. Funkcia 3 v 1 - bočné vyhadzovanie, zber, mulčovanie (s príslušenstvom). Vďaka ťažnému zariadeniu možnosť pripojenia veľkého množstva príslušenstva (vozíky, sypače, odmachovače, valce, prevzdušňovače ap.). Možnosť pripojenia čelnej radlice.


Technické parametre:
Záber: 96 cm
Typ motora: MTD
Objem motora: 382 ccm
Počet valcov: 1
Výkon motora - maximálna : 9.2/12.5 kW/HP
Výkon motora - pracovný : 7.5/10.1 kW/HP
Objem palivovej nádrže: 3.8 l
Typ prevodovky : Transmatic
Počet rýchlostí: 6/6
Objem koša: voliteľný - OEM-190-180A l
Počet nožov: 2
Bočný deflektor : Áno
Mulčovanie: voliteľné - OEM-190-116
Polomer otáčania: 46 cm
Výška kosenia: 30-95 mm
Guľôčkové ložiská : Nie
Kolesá/vzorka : 13x5/18x6.5