Detský domček KARIBU GERNEGROSS 91196 tm. sivý + modrá šmykľavka

Tm. sivý detský domček zo smrekového dreva na 4 nohách, vonkajšie rozmery š 120 xd 244 xv 325 cm + modrá šmykľavka 300 cm.

Nemecká kvalita od prémiového nemeckého výrobcu Karibu Holztechnik GmbH.

Upozornenie - domček na obrázku môže obsahovať príplatkové prvky, ktoré nie sú obsahom základného balenia (typicky strešná krytina).

Veľký domček na chodúľoch Gernegross presvedčí mimoriadne vysokou stabilitou a dlhou životnosťou. Celý domček (konštrukcia stĺpov z masívneho dreva s hrúbkou 9 x 9 cm, vrátane dosiek s hrúbkou 19 mm a strechy, rovnako ako podlahové dosky) je vyrobený z prírodného smrekového dreva pôvodom sa severských lesov. Domček ponúkame v prírodnom prevedení (je nutné drevo správne ošetriť) alebo priamo z výroby v tmavo šedej farbe Terragrau. Steny sú v podobe dosiek a jednoducho sa zoskrutkujú. Vnútorný rozmer domu je 112,5 x 176 cm. Terasa má rozmer 120 x 57 cm. Terasa, ktorá sa rozprestiera po celej prednej strane, je na dlhšej strane vybavená zábradlím, ktoré je tiež vyrobené zo severského smreku a ponúka dostatočnú ochranu. Výška terasy je 150 cm, preto je vhodná pre staršie deti. Otvory dverí a okien nie sú z bezpečnostných dôvodov uzavreté.

Dodávame ako stavebnicu v rozloženom stave.

Príslušenstvo (obsahom balenia):

  • modrá šmykľavka 300 cm

Povrchová úprava domčeka:
Domčeky KARIBU dodávame v závislosti od modelu v dvoch prevedeniach - prírodné drevo alebo v profesionálnom náteru.

prírodné drevo - pred montážou musia byť všetky stavebné diely ošetrené hlboko pôsobiacim základným náterom a preventívnym náterom proti zamodraniu a plesni, a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pre konečný náter použite aj vo vnútornom priestore poveternostne odolnou lazúru s dobrými fyzikálnymi vlastnosťami, ktorá ochráni drevo proti vlhkosti a slnečnému žiareniu. Lazúra by mala byť zároveň vodeodpudivá, svetlostála a vlhkosti odolná. Dbajte na to, aby lazúra mala dostatok farebného pigmentu, pretože inak by mohlo dôjsť k zošednutie dreva. Nepoužívajte žiadny lak! Nechajte si podrobne poradiť od odborného predajcu farieb, čo sa týka ochrany prírodného ihličnatého dreva a dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty. Ďalšie náter vykonávajte po dokonalom zaschnutí a vyvetraní. Dôkladnú ochranou dreva ovplyvníte zásadne životnosť výrobku.

Profesionálne KARIBU FARBSYSTEM - drevené profily sú z vonkajšej strany už vo výrobe opatrené kvalitnou vodoodpudivou farbou, ktorá ochráni drevo pred vplyvom UV žiarenia a počasie. Vnútorná strana zostáva vždy v prírodnom neošetrenom stave. KARIBU FARBSYSTÉM sebou nesú istú počiatočnú investíciu, ale v konečnom dôsledku veľkú úsporu času, práce i peňazí za nákupy a realizáciu opakujúcich sa pravidelných náterov. K dispozícii je tmavo šedá RAL 060 40 05.

Strecha:
strecha je zhotovená z drevených dosiek. Strešná krytina nie je obsahom dodávky a je nutné ju ihneď po stavbe doplniť podľa vlastnej voľby. Pre domčeky so šikmou strechou odporučí samolepiace bitúmenovou lepenku, na plochej strechy samolepiace strešné hliníkovo-bitúmenovou fóliu. Pri strechách so sklonom> 15 o je vhodný aj bitúmenový šindeľ. Potrebný počet rolí samolepiace bitumentové krytiny s rozmerom 0,5 x 5 metrov pre tento model domčeka = 3 role.

Skladovanie pred montážou:
Pozor, balík s materiálom nie je vodotesný. Folie chráni drevo iba proti znečisteniu. Skladujte preto stavebné sadu až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položenú na zemi, chránenú proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko atď.). Neskladovať vo vykurovanom priestore! 

Doprava:
Osobný odber na našich pobočkách je možný, však počítajte s veľkou hmotnosťou domčeka as nutnosťou zodpovedajúceho prívesného vozíka alebo radšej dodávky (napr. Tranzitu). 
Ak si objednáte našu dopravu, tak domček dopravíme v rozloženom stave najbližšie hranici vášho pozemku. Domček bude zložený vedľa nákladného vozidla, ktoré príde čo najbližšie vami udanej adrese. Akúkoľvek ďalšiu manipuláciu so zloženým domčekom (napr. Z miesta zloženie na záhradu, do garáže) si musí zabezpečiť kupujúci, dopravca ďalšie premiestňovanie domčeka nezabezpečuje. Pri vykládke je nutná spolupráca kupujúceho. Predovšetkým u väčších domčekov vopred počítajte s tým, že zabalený domček môže predstavovať viac paliet o celkovej hmotnosti v stovkách kg!

Rozmery balenia: 
balík 1 - 250 × 30 × 20 cm / 223 kg 
balík 2 - 295 × 50 × 36 cm / 11,6 kg

Výrobok je určený len na súkromné (domáce) využitie.


Technické dáta:
Šírka (vonkajší): 1.20 
Dĺžka (vonkajší): 2.44 
Zastavaná plocha: 3.7m2 
Vnútorná plocha: m2 
Výška (vonkajší): 3.25 
Hrúbka steny domčeka: mm 
Sila strechy: mm 
Plocha strechy: m2 
Sklon strechy: o 
zaťaženie strechy na sneh: kg / m2 
Povrchová plocha k náteru: m2 
Výrobca: KARIBU 
Hmotnosť: 235kg 
Farba: tm. šedá 
Počet ALU-bitúmen rolí na strechu 1x5 m: ks 
Počet bitúmen. rolí na strechu 0,5x5 m: 3ks