Skleník LANITPLAST PLUGIN NEW 6x8 PLUS

Pozor - označenie 6x8, 6x10, 6x12 je len označenie typu a nevyjadruje veľkosť skleníka - tá je uvedená v texte.


Lanitplast PLUGIN NEW = modernizovaný modelový rad 2016 doplnená o dve nové strešné lišty, ktoré spevňujú strešnú konštrukciu skleníka a výrazne tak zvyšujú jej odolnosť proti poškodeniu veterným počasím alebo snehom.

 

Verzia PLUS = obsahom dodávky je hliníková konštrukcia, presklenie z polykarbonátu, pozinkovaná oceľová základňa, 1x automatický otvárač.

 

Skleníky radu Lanitplast PLUGIN NEW 6' sú zaradené do kategórie HOBBY - sú v Českej republike skompletizované z jednotlivých komponety. K skleníkom je v SR doplnené polykarbonátové presklenie. Presklenie z polykarbonátu je zasunuté do hliníkových profilov. Jedná sa o moderné dokonalé riešenie, ktoré zásadne zvýšilo celkovú pevnosť a stabilitu celého skleníku. Súčasne sa výrazne zvýšila aj odolnosť skleníku voči nárazom vetra i snehovému zaťaženie. Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilov, presklenie je z tepelno-izolačných dvojstenných komôrkových polykarbonátových dosiek sily 4 mm.


Uchycení polykarbonátu - systém Plugin

 

Polykarbonát - veľmi kvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom (nekrehne, nežltne). Z dôvodu zaistenia maximálnej kvality vyrábame presklenia k väčšine skleníkov v našej firme a používame komôrkový polykarbonát Marlon (výrobca Brett Martin - Veľká Británia) alebo polykarbonát SUNLITE (výrobca Palram Europe - Nemecko). Oba polykarbonáty naša firma oficiálne dováža do ČR ako regionálny partner ich výrobcov a máme na ne vlastný českej skúšobné protokoly (vystavenej na LANIT PLAST, s.r.o.). Ide tak o jedny z mála skleníkov na českom trhu, ktoré sú osadené preukázateľne kvalitným polykarbonátom s na krytie českou certifikáciou.

 

Smluvní záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím

Osvědčení SZÚ

 

Rozmery skleníka:
Šírka: š = 190 cm
Výška: v = 195 cm
Dĺžka: d = 250 cm
Výška bočnej steny je 128 cm.
 
Obsahom balenia sú jednokrídlové posuvné dvere (š x v otvore = 58 x 163 cm), AL profily, presklenie, 1x strešné ventilačné okienko s manuálnym otváraním, pozinkovaná oceľová základňa, všetok spojovací materiál. Skleník možné postaviť buď na murovanú (betónovú, inú) podmurovku alebo na základňu z pozinkovaného plechu (obsiahnutá v balení). Ku skleníku je možné dokúpiť rad nadštandardného príslušenstva - poličky, regály, automatické otvárače k týmto okienkam, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenia, elektrické odporové vykurovanie pôdy.

 

Skleník dodávame ako stavebnicu s podrobným českým montážnym návodom. Balené v kvalitnom papierovom kartóne.

 

Upozornenie:
1) Ak máte v úmysle stavbu murované alebo betónové podmurovky, tak ju stavajte až po zakúpení skleníka a po montáži oceľovej základne (alebo konštrukcie skleníka). Uvádzané rozmery skleníka sú max vonkajšie rozmery skleníka a nemôžu byť použité pre vymeranie a stavbu podmurovky.

2) V prípade používania prírodných hnojív (konský / kravský hnoj, slepičince, apod.), Umelých hnojív, pesticídov, herbicídov a iných chemikálií môže po dlhšej alebo aj kratšej dobe dochádzať ku korózii oceľových dielov skleníka (základňa, skrutky, a pod.).

 

Technické parametre:

Hmotnosť: 51 kg
Farba: strieborná
Str. okná: 1x
Zastavaná plocha: 4,75 m2
Šírka (vonkajší): 1,90 m
Dĺžka (vonkajší): 2,50 m
Výška (vonkajší): 1,95 m
Dvere: posuvné jednoduché
Šírka dverí: 0,58 m
Výška dverí: 1,63 m
Ukotvenie presklenia: presklenie zasunuté v AL profile
Materiál konštrukcie: eloxovaný hliník sila 1,0 mm
Materiál presklenia: komôrkový polykarbonát 4 mm
Záruka na presklenie: zmluvnú - 10 rokov na nerozbitnosť krupobitím
Výrobca: LANIT PLAST
Základňa pribalená: áno