Skleník VITAVIA IDA 900 PC 4 mm strieborný

Skleníky radu IDA sú zaradené do kategórie PREMIUM - skleník je vyrobený značkovým výrobcom z Veľkej Británie. Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilov. Presklenie je z tepelno-izolačných komôrkových polykarbonátových dosiek sily 4 alebo 6 mm (podľa modelu skleníku). Strešné okná sú vždy zasklené polykarbonátom 4 mm. Presklenie je do hliníkových profilov kotvené pomocou oceľových sponiek.


Polykarbonát - veľmi kvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom (nekrehne, nežltne). Z dôvodu zaistenia maximálnej kvality presklenia tohto modelu skleníka je presklenie vyrobené firmou LANIT PLAST, s.r.o. z komôrkového polykarbonátu Marlon (výrobca Brett Martin - Veľká Británia) alebo z polykarbonátu SUNLITE (výrobca Palram Europe - Veľká Británia / Nemecko). Spoločnosť LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedným z najväčších oficiálnych dovozcov polykarbonátu do SR (ako regionálny partner ich výrobcov) a disponuje preto vlastnými technickými skúšobnými protokoly z českých štátom akreditovaných skúšobní. Ide tak o jedny z mála skleníkov na českom trhu, ktoré sú osadené kvalitným polykarbonátom s na krytie českou certifikáciou.

Konštrukcia skleníka je kovovo strieborná (eloxovaný hliník). Skleník je vybavený jednokrídlovými dverami (veľkosť 61 x 151 cm), AL profily, presklenie, 1 strešným ventilačným okienkom s manuálnym otváraním, všetkým spojovacím materiálom. Skleník možné postaviť buď na murovanú podmurovku (potom nie je nutné dokupovať základňu z pozinkovaného plechu) alebo na základňu z pozinkovaného plechu (nutné dokúpiť). Pri stavbe bez murovanej podmurovky dokúpenia základne určite odporúčame. Ku skleníku je možné dokúpiť rad nadštandardného príslušenstva - poličky, regály, teplomery, vlhkomery, zavlažovacie zariadenia, elektrické odporové vykurovanie pôdy.

Rozmery skleníka:

šírka: 132 cm
hĺbka: 69 cm

výška: 184 cm

1x strešné okno

Skleník dodávame ako stavebnicu s podrobným montážnym návodom. Balené v papierovom kartóne.

Upozornenie:
1) Ak máte v úmysle stavbu murované alebo betónové podmurovky, tak ju stavajte až po zakúpení skleníka a po montáži oceľovej základne (alebo konštrukcie skleníka). Uvádzané rozmery skleníka sú max vonkajšie rozmery skleníka a nemôžu byť použité pre vymeranie a stavbu podmurovky.

2) V prípade používania prírodných hnojív (konský / kravský hnoj, slepičince, apod.), Umelých hnojív, pesticídov, herbicídov a iných chemikálií môže po dlhšej alebo aj kratšej dobe dochádzať ku korózii oceľových dielov skleníka (základňa, skrutky, a pod.).

3) Do tohto modelu skleníka nie je možné namontovať automatický otvárač okna.

Technické parametre:

Hmotnosť: 16 kg
Farba: strieborná
Str. okná: 1x
Zastavaná plocha: 0,9 m2
Šírka (vonkajší): 0,69 m
Dĺžka (vonkajší): 1,31 m
Výška (vonkajší): 1,84 m
Dvere: jednokrídlové posuvné
Šírka dverí: 0,61 m
Výška dverí: 1,51 m
Ukotvenie presklenia: oceľové sponky
Materiál konštrukcie: eloxovaný hliník
Materiál presklenia: komôrkový polykarbonát 4 mm
Záruka na konštrukciu: 15 rokov na vybrané vlastnosti AL konštrukcie
Záruka na presklenie: zmluvnú - 10 rokov na nerozbitnosť krupobitím
Výrobca: Vitavia Garden
Základňa pribalená: nie