Polykarbonátové parenisko dvojkrídlové COLD FRAME Double arch

Veľké dvojkrídlové pareniska od Palramu Vám pomôže vypestovať tie najlepšie a najzdravšie možné sadenice na vašu novú záhradnú sezónu. Spoľahlivo ochráni vašu úrodu pred mrazom aj škodcami. Jedinečná technológia priehľadného veka Crystal Bright zvýši priepustnosť svetla o 27%, čo je v krátkych jarných dňoch základná podmienka skvelých výsledkov. Veko aj bočné panely sú vyrobené z prakticky nerozbitného polykarbonátu od spoločnosti Palram, so 100% UV ochranou. Rám je vyrobený z pevného a ľahkého hliníka, takže Vám nikdy nezhrdzavie. Robustne dimenzované kĺby viek dovoľujú ľahký prístup do pareniska z oboch strán. Podpery viek umožňujú účinnú ventiláciu v teplých dňoch. Oka i kotviace hroty sú súčasťou balenia.

Špičkový polykarbonát

Polykarbonát od Palramu je prakticky nerozbitný a je vyrobený zo 100% čistých surovín bez odpadových prímesí. Bočné steny sú vyrobené zo 4 mm komôrkového polykarbonátu. Veko je z kryštalicky číreho polykarbonátu s priepustnosťou svetla 97%. Účinný 100% UV filter chráni nielen úrodu vnútri skleníka, ale aj samotné polykarbonátové panely pred žltnutím či zkřehnutím.

Maximálna bezpečnosť

Ľahké, nerozbitné polykarbonátové panely a žiadne sklo, ktoré sa môže roztrieštiť alebo prasknúť.

Jednoduchá montáž a údržba

Parenisko dostanete, v jednom kompaktnom kartóne. Prehľadný návod Vás prevedie krok po kroku montážou. Parenisko je zmontované v priebehu 10 minút. Všetko potrebné pre ukotvenie je súčasťou dodávky. Parenisko je vyrobené z akostných materiálov a nevyžaduje žiadnu údržbu. Kĺby aj ventilačné podpery sú robustné a vyrobené s kvalitného plastu. Hliníková konštrukcia nehrdzavie a nevyžaduje akúkoľvek starostlivosť.

Technické parametre:

Rozmery skleníka (D x Š x V) (cm): 106 x 103 x 40
Plocha skleníku (m2): 1,3
Materiál rámu: rozšírené hliníkové profily
Farba rámu: strieborná
Materiál dosiek (strecha): komôrkový polykarbonát 4 mm so 100% UV ochranou
Materiál dosiek (steny): vysoko odolný krištáľový polykarbonát (číry) - nová technológia - CRYSTAL BRIGHT
Podpery pre ventiláciu: 4
Hmotnosť (Kg): 3.20
Rozmery (cm): 103 x 106 x 40
Rozmery balenia (cm): 56 x 106 x 6