Robotická kosačka ZCS ROBOT NEXTTECH LX4

Robotická trávna kosačka ZCS NEXT LX4 - Kĺbový robot novej generácie, ktorý sa jednoducho transformuje. Veľmi šikovný, veľmi flexibilný ... budúcnosť je už tu!

 

Max. odporučená plocha: Zostava hnacieho modulu až 3.500 m2

Typ motora: bezkefkové

Batéria Li-Ion: podľa výberu

Priemerná doba prevádzky: podľa typu batérie

Dobíjacie režim: Kontakt/Indukčné podľa typu batérie

Max. prípustný svah: 45%

Max. svah: 35%

Svah na vějším okraji alebo u obv. vodiče: 20%

Typ čepele (noža): 6-bodová čepeľ

Sekacie šírka: 25 cm

Sekacie výška: 20-65 mm

Nastavovanie sekacie výšky: Ručné

Špirálový sekacie systém: ÁNO

Sekacie systém SDM: ÁNO

Nekonečný sekacie systém INFINITY: ÁNO

Samovyrovnávání: ÁNO

Úsporný režim: ÁNO

Dažďový senzor: ÁNO

Počet pracovných plôch: 8

Modul ZCS Connect (GPS, GSM): ÁNO

Užívateľské rozhranie: Klávesnica a LED

Ovládanie aplikácií: ÁNO Bluetooth/GSM

Prijímač Bluetooth: ÁNO

Smart asistent: ÁNO

AMICO: voliteľné príslušenstvo

Snímač zdvihnutia/preklopenie: ÁNO

Tlačidlo núdzového zastavenia: ÁNO

Bezpečnostné PIN: PIN a geo-oplotenia

Dĺžka obvodového vodiče: 0 m (na dokúpenie)

Upevňovacie klince: 20 ks (zvyšok na dokúpenie)

Nabíjacia stanica: ÁNO
Kryt dobíjacia stanica: voliteľné príslušenstvo

Hmotnosť vrátane batérií: podľa typu batérie

Veľkosť robota (dxšxv): 635x464x300 mm

Profil kolies: Pružná guma

Akustický výkon: 63 dB (A)

Stupeň krytia: IPX5

 

Nabíjacia jednotka vrátane batérie - MEDIUM 5,8 Ah
Max. odporučená plocha:
1.800 m2

Batéria Li-Ion: 1x 5,8Ah - 146Wh

Priemerná doba prevádzky: 2:45 hod.

Priemerná doba nabíjania: 1:30 hod.

Dobíjacie režim: Kontakt

Nabíjačka batérie: 5,0A - 150W

Hmotnosť robota vrátane batérií: 15,5 kg

 

Nabíjacia jednotka vrátane batérie - PREMIUM 8,7 Ah
Max. odporučená plocha:
3.200 m2

Batéria Li-Ion: 1x 8,7Ah - 220Wh

Priemerná doba prevádzky: 3:45 hod.

Priemerná doba nabíjania: 1:30 hod.

Dobíjacie režim: Kontakt

Nabíjačka batérie: 8,0A - 235W

Hmotnosť robota vrátane batérií: 15,8 kg

 

Nabíjacia jednotka vrátane batérie - EXTRA PREMIUM 8,7 Ah
Max. odporučená plocha:
3.200 m2

Batéria Li-Ion: 1x 8,7Ah - 220Wh

Priemerná doba prevádzky: 3:45 hod.

Priemerná doba nabíjania: 1:30 hod.

Dobíjacie režim: Indukčné

Nabíjačka batérie: 8,0A - 235W

Hmotnosť robota vrátane batérií: 15,8 kg

 

Robotická trávna kosačka ZCS NEXT LX4 - Kĺbový robot novej generácie, ktorý sa jednoducho transformuje. Veľmi šikovný, veľmi flexibilný ... budúcnosť je už tu!

Model NEXTTECH LX4 v sebe spája charakteristiky flexibility a modularity s technologickými inováciami radu 4.0. Obsahuje zabudované zariadenie ZCS Connect, ktoré spolu s technológiami GPS, Bluetooth a GSM umožňuje pripojenie k robotu, a to kdekoľvek, kedykoľvek a úplne bezpečne. Je možné zastavovať, zapínať, vyraďovať z kosenia určité plochy a sledovať robot jednoduchým dotykom tlačidla. Vďaka alarmu geo-oplotenie umožňuje systém upozorniť používateľa, keď robot opustí priestor záhrady. Tak budete vždy informovaní o pohyboch, ktoré váš model L X4 robí. Ďalej je vybavený technologicky pokročilým systémom zabraňujúcim krádežiam. Môže sa kombinovať s napájacími zdrojmi Medium, Premium a Extra Premium v rozsahu 2 200 až 3 500 m2. Sada Extra Premium umožňuje vybaviť robot indukčným dobíjacím zariadením. Robot musí iba ísť okolo stanice, ktorá je teraz menšie a menej robustné, a dobíja sa tak kdekoľvek.

Indukčné dobíjanie nevyžaduje bežné čistenie kontaktov. Nastavenie výšky čepele sa tiež vykonáva veľmi ľahko; v skutočnosti prebieha motoricky a tým sa uľahčuje používanie robota. Technológia ZCS je užívateľsky prívetivejšie a interaktívnejšie: umožňuje jednoduchšie sekanie vášho trávnika úplne nezávislým spôsobom. A to neustále, kdekoľvek a kedykoľvek. Je tiež kompatibilný s hlasovými asistentov (SMART ASSISTANT) as AMICO.

 

HLAVNÉ VÝHODY ROBOTA:

- Procesory a základná doska poslednej generácie

- Vysoko účinné bezkefkové motory

- Výkonné a chytré Li-Ion batéria

- Smart asistent

- ZCS Connect

- Bluetooth a GSM

- Svahy až 45%

- Zvláda až 4 oddelené plochy

- Snímač úsporného režimu

- 6bodová čepeľ dĺžky 25 cm

- Gumená kolesá

- Samočinné čistenie

- Kĺbové spojenie

- Klávesnica s LED

 

LI-ION BATÉRIE, ktoré sú štandardné pri všetkých modeloch, umožňujú robotu dosahovať dlhých pracovných cyklov.

Základná doska poslednej generácie. Procesorov sú rýchlejšie a sú schopné spracovať viac dát vyššou rýchlosťou s nižším príkonom.

Čepele z nerezovej ocele sekajú trávu s každodenným mulčovacím účinkom, čím zaručujú zelený, zdravý trávnik, ktorý vyžaduje čoraz menej hnojiva.

Vynikajúci gumená hnané kolesá umožĖujú zvládať svahy až o sklone 45%.

Vlastná aplikácia umožňuje konfiguráciu a správu robota niekoľkých kliknutí.

Inovačné a kompaktný. Vysoký stupeň inovácie pre prácu na zložitých plochách.

 

Prijímač bluetooth: Pre prenos softvérových aktualizácií z chytrého telefónu/tabletu do robota a pre používanie aplikácie zo systému iOS a Android.

Senzor úsporného režimu: Pre rozpoznávanie posekaných plôch a skrátenie pracovných dôb v prospech trávnika a za účelom nižšieho opotrebenie robota.
Bezkefkové motory: Robot je vybavený bezkomutátorovým motorom, čo zaisťuje dlhšiu životnosť, nižšiu vybíjanie batérie a zníženú hlučnosť.
Dažďový senzor: Zaznamenáva výskyt dažďa a aktivuje návrat robotické kosačky do nabíjacej stanice.
Špirálový sekacie systém: Robotická kosačka je schopná rozoznať prítomnosť vyšší a/alebo hustejšie trávy v jednej časti záhrady a keď to uzná za vhodné, môže automaticky aktivovať špirálový pohyb za účelom dosiahnutia dokonalého výsledného vzhľadu trávnika. Špirálový pohyb je aktivovaný tiež v prípade, že obsluha stisla ovládací prvok"ENTER", zatiaľ čo robotická kosačka vykonáva sekanie.

Sekanie SDM:   Nový satelitný navigačný systém vychádzajúci z pokročilých algoritmov, ktorý ukladá do robota práve posekanej plochy. Robot vytvára virtuálny mapy a seká na dlho nesekaných plochách dlhšie, čím zaisťuje úsporu času a vyššiu efektivitu.

Modul ZCS Connect: Pre pripojenie robota a interakciu s ním, a to kdekoľvek a kedykoľvek. Toto nové zariadenie označené ZCS umožňuje pripojenie a komunikáciu s robotom, a to kdekoľvek a kedykoľvek (pomocou vášho inteligentného telefónu či tabletu). Pomocou aplikácie je možné nastavovať časové profily robota, overovať miesto (geolokalizácia), izolovať a alebo spracovávať konkrétnej časti záhrady (Go Away), sledovať stav robota a prijímať upozornenia, keď sa dostane zo záhrady (alarm geo-oplotenie, pokročilý systém brániaci krádežiam) . Vďaka funkciám Go Home a Work Now je možné zadať pokyn k návratu do dobíjacej stanice a k práci na záhrade.

SMART ASSISTANT - novinka: Modely vybavené ZCS Connect vie komunikovať s užívateľom vďaka novej funkcii SMART ASISTENT (Apple Siri, Google Home a Amazon Alexa). Funkcia SMART ASISTENT umožňuje odosielať hlasové príkazy, žiadať o informácie týkajúce sa fungovania robota rovnako ako pracovné štatistiky.

+ INFINITYSYSTEM: Inovatívny navigačný systém, ktorý umožňuje niekoľkým robotom spravovať súčasne oblasť

inteligentným a integrovaným spôsobom. Prostredníctvom cloudových technológií a ZCS Connect vytvára neustále zdieľanú virtuálnu mapu oblasti, ktorá má byť kosená. Zdieľaná mapa umožňuje robotom poznať už posekanej mikro oblasti optimalizujúce pracovnú dobu, bez toho, aby zanedbávala akúkoľvek oblasť a to s maximálnou presnosťou. Roboti vybavené + INFINITYSYSTEM sa dokážu znovu nastaviť tak, abynpracovali v oblastiach, ktoré časom zväčšili svoj povrch. Vonkajšie plochy, ktoré sa stanú"yardy", možno spravovať v perfektnej kombinácii so všetkými ostatnými zelenými priestory. Systém + INFINITYSYSTEM sa odporúča pre údržbu stredných/veľkých priestorov až po veľmi veľké plochy, ako sú športové ihriská, letiská a golfové ihriská.

 

Všetky napájacie zdroje sa dodávajú s chytrými batériami!

Li-Ion batérie sú vybavené technológiou Bluetooth za účelom výmeny informácií so základnou doskou, optimalizácia nabíjania a príkon a sledovaní stavu batérie samotnej.

 

Dvojité koleso bolo tiež navrhnuté tak, aby umožňovalo vyšší stupeň stability a priľnavosti pri nižšom tlaku na trávnik. Ďalej je možné vložiť ozubené koleso, ktoré pomáha pohybu robota cez vlhké miesta a na svahoch. Na záhrade nebudú žiadne prekážky a vy si môžete naplno užívať svoj krásne upravený vonkajší priestor.

 

Voľba napájacích zdrojov zahŕňa modernizáciu samotného stroja: výkon batérií a rýchlosť nabíjania umožňujú efektívnejšie zvládanie záhrad rôznych veľkostí, zaisťujú dlhšiu doby práce a kratšie časy nabíjania pri

použitie s modelmi NEXT TECH X4.

 

Nachádzame sa v ére digitálnych technológií, a to sa netýka len internetu, cloudové technológie a konektivity, ale aj užívateľského uspôsobenie a flexibility chytrých produktov. To viedlo k zrodeniu nového a revolučného systému NEXTTECH. Generácia Z (postmileniální) robotických kosačiek na trávu ZCS sú navrhnuté tak, aby predvídala budúce potreby. NEXTTECH predstavuje NEXTTECH X4 s dvoma modelmi, ktoré môžu byť konfigurované do šiestich rôznych modelov robotických kosačiek trávy: modulárny, prispôsobiteľné potrebám rôznych záhrad, intuitívne, vybavené inteligentnými batériami, bezkomutátorovým motory, gumenými profilovými kolesami, novými integrovanými inteligentnými technológiami, ktoré umožňujú správu a riadenie robota bez ohľadu na to, kde sa nachádza užívateľ, vysoký výkon s indukčnými nabíjacími charakteristikami (podľa modelu a výbavy).

 

Robotické kosačky trávy radu NEXTTECH disponujú extrémne vysokým výkonom s maximálnou spoľahlivosťou, doplnené o až 6-ročnú záruku *. Sú ideálne pre záhrady strednej veľkosti a môžu byť pomocou vhodných batériových sád prispôsobené aj pre menšie priestory. Čím menej trávnika, tým menej miniete, a to bez zhoršenia najvyššej kvality ide o technológiu orientovanú na budúcnosť! Ďalej bol vylepšený sekací výkon v blízkosti nabíjacej stanice: nové"reverzné" nabíjania umožňuje umiestnenie stanice na kraji záhrady a tým sa zdokonaľuje sekanie. NEXTTECH dodáva sady napájacích zdrojov, ktoré môže model NEXTTECH X4 používať k zmene svojich funkcií a výkonu. Úplne nové modely X4 sú super-technologické, super-inteligentný a interaktívne a sú vytvorené priamo pre Vás!

 

NEXTTECH X4 je prvým záhradným robotom novej digitálnej éry, ktorý prináša revolúciu do záhradných robotov. Je vybavený novou technologickou platformou, futuristickým dizajnom a kĺbovou pokročilú konštrukcií, a preto model NEXT TECH X4 umožňuje lepšie zvládať nerovné plochy a prispôsobiť sa zeleným plochám rôzne veľkosti a tvaru. Každý používateľ si môže prispôsobiť svoj systém NEXTTECH X4 voľbou modelu a jednej sady tak, aby boli splnené aj tie najrozmanitejšie potreby. Všetky napájacie zdroje sa dodávajú s chytrými batériami! Li-Ion batérie sú vybavené technológiou Bluetooth za účelom výmeny informácií so základnou doskou, optimalizácia nabíjanie a príkonu a sledovanie stavu batérie samotnej. Voľba napájacích zdrojov zahŕňa modernizáciu samotného stroja: výkon batérií a rýchlosť nabíjania umožňujú efektívnejšie zvládanie záhrad rôznych veľkostí, zaisťujú dlhšiu doby práce a kratšie časy nabíjania pri použití s modelmi NEXTTECH X4. Ďalej je model je vybavený dvojvrstvovými gumenými kolesami, čo umožňuje vyšší stupeň stability a priľnavosti pri nižšom tlaku na trávnik.

 

Spoločnosť Zucchetti Centro Sistemi predlžuje svoju záruku poskytovanú na jej roboty NEXT TECH až na 6 rokov!

2-ročná záruka: vzťahujúce sa na podmienky a obmedzenia uvedené v záručnej brožúre

+ 4-ročné predĺženie: 1. záruky na výrobné chyby vzťahujúce sa na plastové diely, ktoré nepodliehajú opotrebovaniu a poškodeniu.

2. záruky vzťahujúce sa na elektronické súčasti, okrem obmedzení upresnených v záručnej brožúre.

3. záruky týkajúce sa sekacie a hnacie motory, s obmedzením 5 tisíc hodín prevádzky.

* Aby bolo predĺženie záruky platné, je nutné vykonávať pravidelný zimný servis u certifikovaných ZCS servisných stredísk distribútora a požiadať o zapísanie vykonaného ročného servisu do i-servisnej knižky.

 

Navrhnuté a vyrobené V TALIANSKU