Robotická kosačka ZCS ROBOT PRO TECH D40i (60)

Robotická trávna kosačka ZCS PRO TECH D40i. Technologicky pokročilá profesionalita pre Vašu zahradu.Výkonný robot atraktívneho dizajnu typického pre talianske výrobky, ktorý zvládne záhradné plochy Až do 20.000 m2, a to aj s viacerými oddelenými plochami. Tento model je ďalej vybavené novým modulom ZCS Connect pre pripojenie a komunikáciu s robotom, a to kdekoľvek a kedykoľvek.

 

Výhody

Vysoko účinné bezkefkové motory

Výkonné Li-Ion batéria 4x15 Ah

Svahy až 45%

Zvláda až 8 oddelených plôch

Ľahký a robustný uhlíkový kryt

Dokonalé sekanie aj na nerovnom povrchu

 

Prijímač bluetooth: Pre prenos softvérových aktualizácií z chytrého telefónu / tabletu do robota a pre používanie aplikácie zo systému iOS a Android.
Senzor úsporného režimu: Pre rozpoznávania posekaných plôch a skrátenie pracovných dôb v prospech trávnika a za účelom nižšieho opotrebenie robota.
Bezkefkové motory: Robot je vybavený bezkomutátorovým motorom, čo zaisťuje dlhšiu životnosť, nižšiu vybíjanie batérie a zníženú hlučnosť.
Dažďový senzor: Zaznamenáva výskyt dažďa a aktivuje návrat robotické kosačky do nabíjacej stanice.
Špirálový sekacie systém: Robotická kosačka je schopná rozoznať prítomnosť vyšší a / alebo hustejšie trávy v jednej časti záhrady a keď to uzná za vhodné, môže automaticky aktivovať špirálový pohyb za účelom dosiahnutia dokonalého výsledného vzhľadu trávnika. Špirálový pohyb je aktivovaný tiež v prípade, že obsluha stisla ovládací prvok "ENTER", zatiaľ čo robotická kosačka vykonáva sekanie.
Sekacie systém s Inteligentným delením: Robot vytvára a ukladá virtuálne mapy plochy, po ktorej sa pohybuje, a pamätá si pracovnej doby využité pre každú plochu. Keď robot pracuje na ploche, ktorá nebola po určitú dobu kosená, kosí trávu špirálovito s presahom cez náhodné sekanie.
Modul ZCS Connect: Pre pripojenie robota a interakciu s ním, a to kdekoľvek a kedykoľvek. Toto nové zariadenie označené ZCS umožňuje pripojenie a komunikáciu s robotom, a to kdekoľvek a kedykoľvek (pomocou vášho inteligentného telefónu či tabletu). Pomocou aplikácie je možné nastavovať časové profily robota, overovať miesto (geolokalizácia), izolovať a alebo spracovávať konkrétnej časti záhrady (Go Away), sledovať stav robota a prijímať upozornenia, keď sa dostane zo záhrady (alarm geo-oplotenie, pokročilý systém brániaci krádežiam) . Vďaka funkciám Go Home a Work Now je možné zadať pokyn k návratu do dobíjacej stanice a k práci na záhrade.

 

Technické parametre:

Max. odporučená plocha: 20.000 m2
Typ motora: bezkefkové
Batéria Li-Ion: 4x 15 Ah
Max. prípustný svah: 45%
Max. svah: 35%
Svah na vějším okraji alebo u obv. vodiče: 20%
Priemerná doba prevádzky: 11:00 hod.
Dobíjacie režim: Kontakt
Typ čepele (noža): 4-bodová hviezdicová čepeľ
Sekacie šírka: 84 cm (3 nože)
Sekacie výška: 25-85 mm
Špirálový sekacie systém: ÁNO
Sekacie systém s inteligentným delením: ÁNO
Úsporný režim: ÁNO
Dažďový senzor: ÁNO
Počet pracovných plôch: 8
Modul ZCS Connect (GPS, GSM): ÁNO
Užívateľské rozhranie: Dotykový displej
Ovládanie aplikácií: ÁNO Bluetooth - GSM
Prijímač Bluetooth: ÁNO
Snímač zdvihnutia / preklopenie: ÁNO
Tlačidlo núdzového zastavenia: ÁNO
Bezpečnostné PIN: PIN a geo-oplotenia
Dĺžka obvodového vodiče: 0 m (na dokúpenie)
Upevňovacie klince: 100 ks (zvyšok na dokúpenie)
Nabíjacia stanica: ÁNO
Kryt dobíjacia stanica: ÁNO (na dokúpenie)
Hmotnosť vrátane batérií: 49 kg
Veľkosť robota (dxšxv): 1200x970x380 mm
Profil kolies: Classic
Akustický výkon: 75-65 dB (A)
Stupeň krytia: IP21