Aku 40 V vyvetvovacia píla 25 cm s bezuhlíkovým motorom Greenworks GD40TCS

Aku 40 V vyvetvovacia píla 25 cm s bezuhlíkovým motorom má jednoduché napínanie reťaze z boku stroja. Výnimočne ľahká jednoručné píla vhodná na krátenie palivového dreva, na prerezávanie stromov, stolárske práce v uzavretých priestoroch aj vo výškach, arboristické práce a pod. Pílová lišta aj reťaz Oregon. Protišmyková úprava držadiel. Priehľadné okienko olejovej nádrže pre ľahkú kontrolu stavu oleja. Automatické mazanie reťaze. Elektronická brzda reťaze. Bezpečnostný vypínač. Možné kombinovať s batériami 40V 4Ah alebo 40V 2Ah. LED indikátor stavu nabitia batérie.

Bezuhlíkový indukčný motor Greenworks je absolútnou špičkou medzi elektrickými motormi. Vďaka absencii uhlíkov je takmer bezúdržbový. Ešte dôležitejšími vlastnosťami oproti klasickým motorom sú dlhšiu životnosť, vyššiu účinnosť, vyššie otáčky, o 30% vyšší krútiaci moment, o 70% menej vibrácií a nižšia hlučnosť. Zákazník tak získa aku stroj so všetkými jeho výhodami a s výkonom, ktorý mu doteraz boli schopné poskytnúť iba benzínové stroja.

Akumulátor a nabíjačka nie je súčasťou dodávky.

SILA, KTORÁ VÁS OHROMÍ

Greenworks predstavuje najmodernejšiu technológiu bezuhlíkových motorov Digipro. Teraz je aku technika taká, akú ste ju vždy chceli mať - silná, tichá, bezúdržbová. S novými motormi Digipro teraz zvládnete aj úlohy, ktoré boli predtým vyhradené len benzínovým strojom.

Výhody bezuhlíkových motorov Digipro:

Účinná elektronická kontrola

Vďaka nej motor dostane maximum výkonu z každej batérie Greenworks.

Nízke zahrievanie

Menej pohyblivých častí a minimum trecích plôch znamená, že sa menej energie zmení v teplo a viac sa spotrebuje na skutočnú prácu.

Tichý chod

Už tak tichý elektrický motor sa vďaka menšiemu množstvu pohyblivých častí stáva ešte tichším.

O 30% viac sily

Nové motory Digipro Vám poskytnú takú silu, na ktorú ste boli doteraz zvyknutí len pri benzínových strojov. A to všetko bez emisií a nákladné údržby.

O 80% dlhšia životnosť

Motory Digipro vydrží oveľa dlhšie ako štandardné elektrické motory.

O 70% menej vibrácií

Výrazne menej škodlivých vibrácií šetrí vaše zdravie a zvyšuje pracovný komfort a pohodu.

Vyššie otáčky

Výrazne vyššie otáčky motora Digipro sa významne podieľa na vysokom výkone celého stroja.


Náradie Greenworks neprodukuje žiadne emisie a je nositeľom značky "nulová uhlíková stopa". Nulové emisie v prípade Greenworks však neznamenajú akékoľvek obmedzenia vo výkone stroja. Nové aku články spolu s novými, vysoko účinnými motormi Vám dajú podobnú porciu výkonu a sily ako bežné benzínové stroja.

Technické parametre:
Typ motora: aku. indukčné 40 V
Dĺžka lišty: 250 mm
Rýchlosť reťaze: 15 m / s
Výdrž na jedno nabitie: 30 min (2Ah) / 60 min (4Ah)
Objem olejovej náplne: 0.12 l