ACTIVE Evolution 2,5

Benzínový hriadeľový multifunkčný krovinorez ACTIVE EVOLUTION 2,5 vyniká univerzálnosťou použitia. Pomocou polené hnacie hriadele môžete napojiť širokú škálu ďalších pomocníkov od fúkače, kultivátora, plotostrihu, reťazové píly a olivátoru. Multifunkčná krovinorezy s hriadeľom ACTIVE EVOLUTION vynikajú univerzálnosťou použitia. Pomocou polené hnacie hriadele môžete napojiť širokú škálu ďalších pomocníkov: fúkače, kultivátory, plotostrihy, reťazové píly a olivátoru atď.

Systém ROTOFIX je patentovaný otočný systém motora, ktorý umožní otočiť motor o 180 stupňov. Veľká výhoda prevažne pri práci s plotostrihom. Tento krovinorez je optimálny na kosenie svahov a ťažko prístupného terénu. Pohodlné ovládanie, pretože sa musí viesť len tyč. Veľmi dobrý na sekanie plôch, začisťovanie okrajov trávnikov a pre náročné dokončovacie práce. Skvelá variabilita pripojenia veľkej škály príslušenstva.

Hriadeľ krovinorezu ACTIVE je uložená do 6-tich špeciálne samomazacích priechodiek z dôvodu zníženia vibrácií a pohodlie pri práci. Pre zníženie vibrácií bolo vývojovými inžiniermi spoločnosti ACTIVE navrhnuté špeciálne patentovej antivibračné zariadenie pre odpruženie motora a riadidiel obsluhy, spĺňajúce tie najprísnejšie normy a kritériá.

Technické parametre:

Obsah motoru: 25,4 ccm
Výkon motora: 1,4 Hp / 1,03 Kw
Držadlo: D-rukoväť
Model motora: 2 takt
Karburátor: Membrána Walbro WYC
Priemer tuby hriadeľa: 26 mm
Strunová hlava: Poloautomat ACTIVE patented 120
Štandardná výbava: Ramenný popruh
Hmotnosť: 5,3 kg