PROTEC Benzínový krovinorez Fusion KR2 2 v 1

Krovinorez PROTECO KR 2 (2v1) ponúka svojim zákazníkom riešenia starostí o údržbu ich záhrad. Vydarená kombinácia výkonného vysokootáčkového vzduchom chladeného dvojtaktného motora so zdvihovým objemom 42,7 cm³ a výkone 1,25kW právom urobila z krovinorezu PROTECO veľmi obľúbeného pomocníka pre každého kutila, či záhradkárov.

Prevod hnacieho momentu z motora do prevodovky, poťažmo žacieho nástroja zaisťuje kalená oceľová tyč v tvare tisíchranu, čo významne ovplyvňuje nielen bezpečnosť, kvalitu prenosu, výkon, ale aj celkovú trvanlivosť prakticky všetkých súčastí krovinorezu.

Strunová hlava s úderovým mechanizmom, ktorý slúži pre odvíjanie struny a automaticky sa skráti o kryt žacieho ústrojenstva na hodnotu pracovného záberu a optimálne vyváženie. Strunová hlava je ideálnym nástrojom pri sekaní a dokosenie okolo pevných prekážok, napr. Obrubníkov, dlažby, záhradné kvetináčov atď. Struna totiž pokosí trávu na správnu výšku a potom sa vďaka svojej pružnosti dokáže prekážke prispôsobiť a nepoškodiť ju.

Súčasťou balenia krovinorezu 2v1 PROTECO je aj oceľový trojramenný nôž (trojzubec), optimálne pre kosenie najmä stonkové trávy väčších plôch, kríkov, náletových rastlín, žihľavy a rákosie. Výmena vyžínacie strunovej hlavy a vyžínacieho trojzubca sa vykonáva veľmi jednoducho, avšak pri zachovaní maximálnej bezpečnosti obsluhy.

Plne prestaviteľná vysoko kvalitné ovládacie riadidlá s gumenými ergonomicky tvarovanými prvkami a intuitívnym ovládaním plynu, poskytuje užívateľovi krovinorezu 2v1 netušené možnosti variabilného nastavenia. Vysoko komfortný krížový chrbtový postroj s možnosťou presunu zámku karabíny, možno upraviť a vyvážiť na mieru každej postavy tak, aby sa práca s krovinorezom PROTECO stala radosťou a nie utrpením.

Obsah balenia:

krovinorez 2v1
Vyžínacia strunová hlava

vyžínacej trojzubec

Príslušenstvo na údržbu

 
Technické parametre:

Spínač zapaľovania: páčkový prepínač (START - STOP)
Miešací pomer olej / benzín: 1: 25
Typ štartéra: ťahový - lankový s vratnou pružinou
Typ spojky: odstredivá
Maximálne otáčky: 9 000 ot. / Min.
Typ motora: jednovalcový, dvojtaktný
Hmotnosť: 8,3 kg
Chladenie motora: vzduchom
Výkon motora: 1,25 kW
Zdvihový objem: 42,7 cm3