Greenworks GD40BC

Krovinorez s aku indukčným motorom 40 V GD40BC má bezuhlíkový indukčný motor Greenworks, ktorý je absolútnou špičkou medzi elektrickými motormi. Vďaka absencii uhlíkov je takmer bezúdržbový. Ešte dôležitejšími vlastnosťami oproti klasickým motorom sú dlhšiu životnosť, vyššiu účinnosť, vyššie otáčky, o 30% vyšší krútiaci moment, o 70% menej vibrácií a nižšia hlučnosť. Zákazník tak získa aku stroj so všetkými jeho výhodami a s výkonom, ktorý mu doteraz boli schopné poskytnúť iba benzínové stroja.

Krovinorez disponuje najnovšou bezuhlíkový technológiou motora Digipro. Jednoduchá premena z vyžínače (strunová hlava) na krovinorez (3-zuby žacie nôž). Krovinorez má výborné vyváženie vďaka motoru umiestnenému v hornej časti a bezpečnostný spínač proti nechcenému spusteniu stroja. Má komfortné mäkčené zóny držadlá pre vaše pohodlie pri práci, komfortné opierku predlaktia a nastaviteľné madlo. Možné kombinovať s batériami 40V 4Ah alebo 40V 2A. LED indikátor stavu nabitia batérie.

Digipro - SILA Ohromí vás

Greenworks predstavuje najmodernejšiu technológiu bezuhlíkových motorov Digipro. Teraz je aku technika taká, akú ste ju vždy chceli mať - silná, tichá, bezúdržbová. S novými motormi Digipro teraz zvládnete aj úlohy, ktoré boli predtým vyhradené len benzínovým strojom.

Výhody bezuhlíkových motorov Digipro:

Účinná elektronická kontrola - Vďaka nej motor dostane maximum výkonu z každej batérie Greenworks.

Nízke zahrievanie - Menej pohyblivých častí a minimum trecích plôch znamená, že sa menej energie zmení v teplo a viac sa spotrebuje na skutočnú prácu.

Tichý chod - Už tak tichý elektrický motor sa vďaka menšiemu množstvu pohyblivých častí stáva ešte tichším.

O 30% viac sily - Nové motory Digipro Vám poskytnú takú silu, na ktorú ste boli doteraz zvyknutí len pri benzínových strojov. A to všetko bez emisií a nákladné údržby.

O 80% dlhšiu životnosť - Motory Digipro vydržia oveľa dlhšie ako štandardné elektrické motory.

O 70% menej vibrácií - Výrazne menej škodlivých vibrácií šetrí vaše zdravie a zvyšuje pracovný komfort a pohodu.

Vyššie otáčky - Výrazne vyššie otáčky motora Digipro sa významne podieľa na vysokom výkone celého stroja.

Štandardné vybavenie:

Žací nôž

Strunová hlava


Akumulátor a nabíjačka nie je súčasťou dodávky


Technické parametre:

Typ motora: aku, indukčné 40 V
Záber noža (cm): 25.4
Žací nôž: 4 zuby
Záber struny (cm): 35
Struna (mm): 2x2
Výdrž na jedno nabitie: 40 min pri 4Ah aku
Typ rukoväte: D
Typ strunovej hlavy: automatická
Hmotnosť (Kg): 4.50