Weibang WB 536 SKLV 6in1

Benzínová kosačka WEIBANG WB 536 SKLV je určená pre stredne veľké až veľké trávnaté plochy. Její neskutečná výbava, dizajn a kvalitné spracovanie z nej vyrábajú doslova perlu v tomto vyššom triede travných mäsa s odchodom. Kosačka WEIBANG WB 536 SKLV vyniká špeciálnym pevným a masívnym ocelovým šasi. Veľká výhoda tejto kosačky je variabilita použitia 6 v 1. Kosačka je schopná zozbierať posekanú trávu do veľkého košíka, mulčuje, vyhazuje trávu s bočným deflektorom, zadným deflektorom, má pojezd a má variabilnú rýchlost jazdy. Nově má sekačku antivibrační uložení rukojetí a moderní kovové komaxitové kladívkové povrchové úpravy.

Luxus tohto sekačce dodáva profesionálnu 4-stupňovú prevodovku, vďaka čomu môžete pohodlne nastaviť rýchlosť mletia podľa aktuálnych oddeľovacích podmienok od veľmi pokojného chodu až po rýchly krok. Pogumované sandvičové kolesá sú uložené v dvojstranných kuličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky sečení je u tejto značky samozrejmosťou.
 
Veľkým nadstandardom u tohto kosačka je použitá špeciálna trecí spojka na noži kosačky, ktorá je schopná sklzu bruška pri vytiahnutí do pevnej obálky. Táto funkcia môže eliminovať škody na kosačke spôsobené nárazom nože do prekážky. Mäkčená rukoväť a masívny ovládací panel s ovládacími prvkami prevodového a otáčacieho motora. Ďalej je táto kosačka vybavená sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu. Masívny čelný rám nárazníka podtrhuje robustnosť kosaček. Masívne žacie nož s mohutnými vypúšťacími lopatami a veľkým košom spolu s príťažlivou cenou robia z tejto kosačky WEIBANG WB 536 SKLV vlajkovou loď značky Weibang.
 
Ďalším veľkým unikátom je motor, ktorý patrí medzi najlepšie spolupracujúce spoločnosti KOHLER. Toto sekačka patrí medzi najlepšie, čo môžete vidieť v našich záhradách.

Technické parametry:
Vlastná pojezd: ANO - 4 rýchle
Motor: Kohler Courage 5 HP
Model motora: XT-775 OHV, 10,5 Nm
Začiatok: ruční
Šířka sečení: 530 mm
Prevodovka: Profi 4 st. rýchlosťou
Centrálne nastavenie výšky: ANO, 30 - 70 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz do boku: ANO
Ovládání otáček motoru: ANO
Ukazatel naplnenia koše: ANO
Koleso: 205/220 mm
Objem koše: 70l
Kuličková ložiska: ANO
Podvozek: Kvalitní oceľ
Antivibrační uložení řidítek: Ano AVS
Rozměry výrobku: 1050 x 620 x 520 mm
Hmotnosť: 45 kg