Weibang WB 506 SB DOV 5in1

Benzínová kosačka WEIBANG WB 506 SB DOV 5in1 je určená pre stredne veľké až veľké trávnaté plochy. Její neskutečná výbava, dizajn a kvalitné spracovanie z nej robia doslova perlu v tejto stredne vyššej kategórii travných mäsa s odchodom. Kosačka WEIBANG WB 506 SB DOV 5v1 vyniká špeciálnym pevným a masívnym ocelovým šasi. Veľkou výhodou tejto sekačky je variabilita použitia funkcií 5 v 1, čo znamená, že kosáčka WEIBANG WB 506 SB DOV 5in1 dokáže zbierať posekanú trávu do koša, mulčuje, vyhadzuje trávu bokom, zadný deflektor a má pojezd danú profesionálnou kovovou masívnou prevodovkou. Výhoda silného motoru o výkonu 6 HP a nože s veľkými lopatami Vám dokážu perfektne vyčistiť a prerastať mokrou trávou. Pogumované sandvičové kolesá sú uložené v dvojstranných kuličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky sečení je u tejto značky samozrejmosťou.
 
Veľkým nadstandardom u tohto kosačka je použitý špeciálna trecí spojka na noži sekačky pod unašečem, ktorá je schopná sklzu bruška pri vytiahnutí do pevnej obálky. Táto funkcia môže eliminovať škody na sekačke spôsobené nárazom nože do prekážky. Ergonomická rukoväť s ovládacími prvkami otáčok motora a špeciálnym povlakom na okraji sběrného koša, ktorý stimuluje prúd vzduchu, aby sa neprášilo na obsluhu.
 
Ďalej je táto kosačka vybavená pevnými zadnými kolesami a sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu. Masívna žačí nôž s mohutnými vyhazovacími lopatami - veľkým košom a veľkým košom spolu s veľmi zaujímavou cenou z tejto kosačky WEIBANG WB 506 SB DOV 5v1 kvalitný pomocník proti boju proti zelenému prvku.
 
Ďalším veľkým unikátom je profesionálny motor amerického výrobcu B & S, ktorý je medzi najlepšou spoločnosťou WEIBANG v tejto triede. Jedná sa o profeisonný silný motor DOV o výkonu 6 HP a vysokým krútiacim momentom 9,5 Nm - 161 ccm. Veľkou výhodou tohto motora je automatický sytič, tzn. že kosačku nastartujete kedykoľvek a kdokoľvek bez nutnosti nastaviť na mriežku alebo motor. Ďalším profesionálnym prvkom, ktorému má kosačka disponuje je masívna kovová prevodovka s garantovanou dlhou životnosťou.
 
Technické parametry:
Vlastní pojezd: ANO
Motor: Briggs & Stratton DOV 4 takt 6 PS
Model motoru: I / C série 750
Spustenie: READY START
Šířka sečení: 510 mm
Centrálne nastavenie výšky: ANO, 20-70 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz do boku: ANO
Kuličková ložiska: ANO
Koleso: 205/220 mm
Objem koše: 70l
Podvozek: Kvalitní oceľ
Antivibrační uložení řidítek: ANO - AVS
Rozměry výrobku: 935 x 570 x 450 mm
Hmotnosť: 38 kg