Riwall PRO RPM 4635 P

Multifunkčné benzínová kosačka 3 v 1 bez pojazdu. Táto benzínová sekačka má silný a tichý motor 139 cm3 so systémom OHV a ľahkým štartovaním. Výhody tohto motora sú nízka spotreba a vysoký točivý moment pre prácu v husté tráve. Má tiež novo tvarované šasi vytlačené do strán a skloněné dopredu (ako u profesionálnych strojov) pre perfektné zbieranie tráv a vysekávanie i tesne pri kroviach. Sekačka má 3 funkcie na zber, mulčovanie a zadný výhon.

Pre jednoduchý štart má sekačka nastrikovač paliva Primer. Ďalšou výhodou sú ergonomické mäkké a výškovo nastaviteľné držadlá, ktoré sú zároveň aj ľahko zložiteľné. Medzi výhody tohto sekačky patria aj centrálne nastavenie výšky sekania do 7 pozícií, prvé dve pozície sú určené pre tzv. Anglický trávník (veľmi nízkový strih).

Objemný koš s plastovým topem, signalizáciou plnenia, pohodlným ovládaním a odsávaním vzduchu do strán (vhodný pre alergikov) je ďalšou výhodou. Tkanina koše s rôznymi permeabilnými vrstvami zaručuje výborný odber aj pri nízkej permeabilite prachu (vhodné pre alergikov). Kuličková ložiska pre minimálnu odolnosť.

Súčasťou dodávky:
Mulčovací zátka

Technické parametry:
Záber (cm): 46
Typ motora: T475 OHV 4-takt
Objem motoru (ccm): 139
Výkon motoru - maximálna (kW / HP): - / -
Výkon motoru - pracovný (kW / HP): 2,6 / 3,5
Objem koše (l): 60
Nastavenie výšky sekania: centrálne 7 pozícií, 25-75 mm
podvozok: oceľ
pojazd: Nie
Bočné výhoz: Ne
Bočné deflektor: Ne
mulčovanie: Áno
Plne složitelná ergon. riadidlá: Áno
Indikátor plného koše: Ne
Objem palivových nádrží (l): 1
Kuličková ložiska: Ano
Priemer kol (mm): 180/200
Objem olejových náplní (l): 0,6
Filtr: dvojitý (penový + papierový)
Hmotnosť (Kg): 33,00
Rozmery balenia (cm): 92,5 x 56,5 x 43