Weibang WB 455 SC 6in1

Kosačka benzínová s variabilným pojezdom WEIBANG WB 455 SC 6in1 je určená pre stredne veľké až veľké trávnaté plochy. Záber sečení 46 cm. WEIBANG WB 455 SC 6in1 je vyrobený s kvalitným motorom Weibang 6 HP, torzný moment 8,9 Nm, 159 ccm. Tento motor sa môže pochváliť vynikajúcim krútiacim momentem. S vyšším kroutícím momentem je ľahšie sekat väčšiu trávu, je teda dôležitejšia, ako má váš mlynček torzný moment skôr než výkon, ktorý je uvedený u nej.
 
Tuto benzínovú kosačku odporúčame pre veľmi pohodlné držanie rukoväte a ľahké ovládanie, je spoľahlivá a bezporuchová, poseče i preliate a vlhká tráva, perfektne zbiera do koša. Vybavenie travných sekáčiek a kvalitné spracovanie z nej robí špičkový model v tejto triede travných sekaček. Táto trávna kosačka vyniká špeciálnym pevným a masívnym ocelovým šasím. Kosačka umí zhromažďovať posekanú trávu do objemného sběrného koša, pri použití mulčovacích výplní pohodlne rozmulčujete trávnu hmotu.
 
Jisto oceníte i bočný deflektor kosačky Weibang WB 455 SC 6v1 pre ľahké vyberanie i veľa prerostených tráv. Pogumované sandvičové kolesá sú uložené v dvojstranných ložiskách, samozrejmostím je centrálne nastavenie výšky sekania. Veľkým nadstandardom je použitá trecia spojka na noži kosačky, ktorá je schopná prokluzu nôža pri náraze do pevnej prekážky. Táto funkcia môže eliminovať škody na kosačke spôsobené nárazom.
 
Klínový remen má precizný kryt. Špeciálny plášť na okraji sběrného koša, ktorý usmerňuje prúd vzduchu tak, aby sa neprašilo na obsluhu. Kosačka je vybavená sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu. Masívne žacie profesionálne zberacie nože s veľkými vyhadzovacími lopatami umožnia zber a vlhké trávy.
 
Technické parametry:
Vlastní pojezd: ANO
Motor: WEIBANG 6 HP
Model motora: 1P65FA-OHV 8,9 Nm - 159 ccm
Ovládání otáček motoru: ANO
Začiatok: ruční
Šírka sečení: 460 mm
Prevodovka: kovová
Centrálne nastavenie výšky: ANO, 25 - 75 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz do boku: ANO
Kuličková ložiska: ANO
Kola: 180/220 mm
Objem koša: 65l
Antivivibrace: ANO
Rychlost pojezdu: variabilná daná motorom 3,0-4,4 km / hod.
Podvozek: Kvalitní oceľ
Funkcia "Chytré riešenie": ANO
Kovové rychloupínáky madla: ANO
Rozmery výrobku: 900 x 570 x 470 mm
Hmotnosť: 38 kg