Riwall PRO RPM 4635 E

Multifunkčné benzínová kosačka 4 v 1 s pojazdom a elektroštartom RPM 4635 E má silný a tichý motor 139 cm3 so systémom OHV medzi jeho výhody patrí nízka spotreba a vysoký točivý moment pre prácu v husté tráve. Nové tvarované šasi vytlačené do strany a skloněné dopredu (ako u profesionálnych strojov) pre perfektné zberanie a rozrezávanie aj pri kroviach - moderná prevodovka s dlhou životnosťou. Kosačka má funkciu 4v1: zber, mulčovanie, zadné výhoz, bočné vyhoz.

Ergonomická mäkčená a výškovo nastaviteľná rukoväť sú ľahko zložiteľné a umožňujú tak ľahký transport. Centrálne nastavenie výšky sečení do 7 pozícií - prvé dve pozície pre tzv. Anglický trávník (veľmi nízkový strih). Objemný koš s plastovým viečkom, pohodlným madlom a odsávaním vzduchu do strán (vhodné pre alergikov). Tkanina koše s rôznymi permeabilnými vrstvami zaručuje výborný odber aj pri nízkej permeabilite prachu (vhodné pre alergikov). Kuličková ložiska pre minimálnu odolnosť. Veľké zadné kolesá zabezpečujú ľahkú ovládateľnosť a dobrý záber. Plastová ochrana predných častí stroja s integrovaným madlom pre ľahké prenášanie. Tryska pre jednoduché čistenie mraziaceho priestoru.

Elektrostart + ručný štart E-START + dobíjení batérie
Nejvyspělejší systém elektrického štartovania u travných sekaček - jediné, čo treba pred štartovaním urobiť je stlačiť tlačidlo - ako u auta. Automatický sytič a silná lithiová batéria sa postarajú o hladké štartovanie stroja. Odpadá tak akýkoľvek manipulácia s nastrikovačom paliva, sytičom alebo štartovacou šnúrou. Zdrojem energie je najmodernejšia lithová batéria. Lithiové články majú veľmi dlhú životnosť. Lithiová technológia vám vždy zabezpečí pohodlný štart vášho sekačky.

O batériu po celú sezónu nemusíte starať. Na rozdiel od iných systémov, v ktorých musíte batérie stále nabíjať, je elektrostart Riwall jedinečný v tom, že batéria v mriežke pri prevádzke sama nabíja. O stavu batérie, jejím dobíjení atď. Ste informovaní pomocou LED diód, viditeľne umiestnené priamo na batérii. Štartér i systém nabíjania batérií sú veľmi jednoduché a jednoducho navrhnuté. Výhodou je vysoká spoľahlivosť celého systému a maximálna komfort, ktorý poskytuje užívateľovi. V prípade potreby je možná aj možnosť štartu pomocou klasických štartovacích šnúr.

Súčást dodávky
Mulčovací zátka
Deflektor bočního výhozu

Technické parametre:

Záber (cm): 46
Typ motora: T 475 OHV, 4-takt
Objem motoru (ccm): 139
Výkon motoru - maximálna (kW / HP): - / -
Výkon motoru - pracovný (kW / HP): 2,6 / 3,5
Objem koše (l): 60
Nastavenie výšky sečení: centrálne, 7pozic, 25-75 mm
podvozok: oceľ
Bočné výhoz: Ano
Bočný deflektor: Ano
Plne složitelná ergon. riadidlá: Áno
Indikátor plného koše: Ne
Kuličková ložiska: Ano
mulčovanie: Áno
Objem palivových nádrží (l): 1
Kuličková ložiska: Ano
Priemer kol (mm): 180/280
Objem olejových náplní (l): 0,6
Filtr: dvojitý (penový + papierový)
štartovanie: Elektroštart
Hmotnosť (Kg): 35,00
Rozmery balenia (cm): 92,5 x 56,5 x 43