Riwall PRO RPM 4635

Kosačka benzínová s pojazdem RPM 4635 má 3 funkcie na zber, mulčovanie a zadný výhoz. Silný a tichý motor 139 cm3 s systémom OHV a jednoduchým štartovaním zabezpečuje nízku spotrebu a vysoký točivý moment pre prácu v husté tráve. Nové tvarované šasi vytiahnuté do strany a skloněné dopredu (ako u profesionálnych strojov) pre perfektné zberanie a šitie aj pri kroviach.

 
Sekačka má modernú prevodovku s dlhou životnosťou. Pre jednoduchý štart má nastrikovač paliva Primer. Výhodou sú ergonomická mäkčená a výškovo nastaviteľná rukoväť, ktoré sú ľahko zložiteľné pre ľahký transport. Centrálne nastavenie výšky sečení do 7 pozícií - prvé dve pozície pre tzv. Anglický trávník (veľmi nízkový strih).

Výhodou je tiež objemný koš s plastovým topem, signalizáciou plnenia, pohodlným ovládaním a odsávaním vzduchu do strán (vhodné pre alergikov). Tkanina koše s rôzne perfektnými vrstvami zaručuje výborný odber aj pri nízkej permeabilite prachu (vhodná trávniková kosačka Riwall pre alergikov). Kuličková ložiska pre minimálnu odolnosť
 
Súčasťou dodávky:
Mulčovací zátka
 
Technické parametry:
Záber (cm): 46
Typ motora: T475 OHV 4-takt
Objem motoru (ccm): 139
Výkon motoru - maximálna (kW / HP): - / -
Výkon motoru - pracovný (kW / HP): 2,6 / 3,5
Objem koše (l): 60
Nastavenie výšky sečení: centrálni 7 pozícií, 25-75cm
podvozok: oceľ
pojazd: Áno
Bočné výhoz: Ne
Bočné deflektor: Ne
mulčovanie: Áno
Plne složitelná ergon. riadidlá: Áno
Indikátor plného koše: Ne
Objem palivových nádrží (l): 1
Kuličková ložiska: Ano
Priemer kol (mm): 180/200
Objem olejových náplní (l): 0,6
Filtr: dvojitý (penový + papierový)
Hmotnosť (Kg): 34,50
Rozmery balenia (cm): 92,5 x 56,5 x 43