Robotická kosačka Landroid WG796E.1

Robotická kosačka Landroid má patentovaný systém pohybu o 30% rýchlejšie ako konkurencia. Automatický návrat do nabíjacej stanice po dokončení sekanie. Automatické dobíjanie batérie. Kosačka WORX Garden má tiež tri nože sekacie / mulčovací systém, dažďový senzor (automatické parkovanie pri daždi). Nechýba samozrejme bezpečnostný PIN kód. Jednoduchá výmena akumulátora je tiež výhodou týchto kosačiek. Nastaviteľný pomocou Wi-Fi - Starajte sa o svoj trávnik z vlaku, z práce alebo dokonca na dovolenke!

Dažďový senzor: Za mnoho rokov tlačenie vašej kosačky ste sa naučili, že je lepšie nekosí mokrú trávu. Za dažďa Landroid prestane pracovať a svoju činnosť obnoví po tom, čo už tráva nebude mokrá.

 
Nárazový senzor: Nie je potrebné, aby ste zo svojho trávnika upratovali okrasy, zariadení alebo hračky: robot zaznamená prítomnosť prekážok a vyhne sa im.
 
Automatický návrat do nabíjacej stanice: Keď robotická kosačka zaznamená nízku úroveň energie, samostatne sa vráti do svojej stanice, aby sa nabila.
 
Landroid sa na nerovnom teréne cíti ako doma: Kým šplhanie je otázkou sily, prekonávanie svahov je niečo iné. Dokonalá elektronika robotické kosačky Landroid jej umožňuje vypočítať drift, náklon a iné parametre pre zaistenie sekanie na rovnomerných i nerovnomerných terénoch.
 
Bezpečnosťou PIN: Váš Worx Landroid je chránený PIN kódom. PIN kód zabráni nepovolaným osobám v jeho použití. Po jeho premiestnení mimo vlastnej teritórium ho nikto, kto nebude poznať heslo, nebude môcť znovu uviesť do chodu.
 
Bezpečnosť: Sekací nôž je umiestnený priamo v strede kosačky, ďaleko od krytu kosačky. Bezpečnostné senzor nože zastavia, akonáhle sa niekto pokúsi zdvihnúť Landroid počas kosenia.
 
Príslušenstvo:
nabíjacia stanica s káblom 15m

kolíky pre upevnenie stanice

180 m obvodového drôtu

200 ks upevňovacích kolíkov

12 ks náhradných nožov

meter

kľúč

napájací adaptér

 
Technické parametre:
Akumulátor: 28 V Max, 2.0 Ah Li-Ion
Šírka kosenia: 180 mm
Výška kosenia: 20 - 60 mm
Svahová dostupnosť: 20 ° (35%)
Doba nabíjania: 1,5 hod.
Kosenie / 1 nabitie: 2,5 hod. (Podľa stavu trávnika)
Priem. doba kosenia: 500 m2 / 13,5 hod.
Odporúčaná sečná plocha: 1000 m2
Sečící systém: 1 hlava / 4 nože
Počet zón kosenia: 4 zóny
Hmotnosť: 15,9 kg
Hmotnosť vrátane obalu: 20 kg