Miešačka betónu Scheppach MIX 180

Stavebná miešačka maltových zmesí a betónu Scheppach MIX 180 je stroj vysoko prekračujúce hobby triedu v tejto cenovej kategórii a svojimi parametrami a technickým spracovaním si nezadá s oveľa drahšími profesionálnymi strojmi. Základom je objemný bubon, ktorého veľkosť 180 l je dostatočne veľká aj pre profesionálne aplikácie. Bubon má dizajn lopatiek eliminujúce nezmiešaný oblasti materiálu a veľký priemer, aby sa zachovala čo najväčšia kapacita aj pri jeho naklonení v pracovnej polohe. Aby odolal veľkému zaťaženiu, má špeciálne vystužené dno, ktoré je presne roboticky navarené na bubon. Hriadeľ nie je uložená v tenkých, často len 2 mm hrubých plechových profiloch, ako je v tejto kategórii zvykom, ale je vedená na dvoch ložiskách uložených v bezšvovom puzdre z ocele silné 5 mm. Toto riešenie úplne zásadne ovplyvňuje životnosť celého stroja.

Silný motor nemá problém ani s rozbehom plné miešačky. Má unikátnu konštrukciu - jednak je to systém dvojitého chladenia, ktorý eliminuje možnosť prehriatia motora a jednak je to systém jeho uloženie v odolnom puzdre, ktoré obsahuje labyrint kanálikov, nedovoľujúce, aby sa voda dostala k motoru.

Spojenie motora a bubna je s ohľadom na bezpečnosť starostlivo zakrytované. Všetky elektrické obvody majú dvojitú izoláciu, zásadné pre vaše bezpečie pri práci. Ovládacie koleso má veľký priemer a bohaté rozmedzí aretácia bubna. Miešačka sa tak veľmi ľahko ovláda. Hlavné časti stroja sú zložené a tak je stroj veľmi jednoduché zostaviť.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:

Objem bubna (l) 180
Typ motora 230 V/50 Hz
Príkon (W) 800
Otáčky (ot/min) 2750
Systém dvojitého chladenia áno
trieda ochrany IP 45 D
Hmotnosť (Kg): 64.00
Rozmery (cm): 126 x 85 x 140