Miešačka betónu Scheppach MIX 125

Miešačka betónu Scheppach MIX 125 je stroj, ktorý v tejto cenovej kategórii vysoko prevyšuje hobby triedu a svojimi parametrami a technickým spracovaním sa veľmi približuje oveľa drahším profesionálnym strojom.

Základom miešačky je objemný bubon, ktorého veľkosť je ideálna pre neprofesionálny segment - naraz naplní aj veľký 100 l vozík. Bubon má lopatkovú konštrukciu na elimináciu nepremiešaných plôch materiálu a veľký priemer na zachovanie maximálnej kapacity aj pri naklonení v pracovnej polohe. Aby vydržal veľké zaťaženie, má špeciálne zosilnené dno, ktoré je k bubnu precízne roboticky privarené. Hriadeľ nie je uložený v tenkých, často len 2 mm hrubých plechových profiloch, ako je v tejto kategórii obvyklé, ale je vedený dvoma ložiskami uloženými v bezšvovom puzdre z 5 mm hrubej ocele. Toto riešenie má zásadný vplyv na životnosť stroja.

Výkonný motor miešačky nemá problém ani so spustením plnej miešačky. Má jedinečnú konštrukciu - na jednej strane ide o dvojitý systém chladenia, ktorý eliminuje možnosť prehriatia motora, a na druhej strane ide o systém jeho uloženia v odolnom kryte, ktorý obsahuje labyrint kanálikov, ktoré neprepúšťajú vodu k motoru. Spojenie medzi motorom a bubnom je kvôli bezpečnosti starostlivo zakryté. Všetky elektrické obvody sú dvojito izolované, čo je nevyhnutné pre vašu bezpečnosť pri práci. Ovládacie koleso má veľký priemer a veľký rozsah aretácie bubna. Vďaka tomu sa mixér veľmi ľahko ovláda.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu.

Technické parametre:

Objem bubna (l) 125
Typ motora 230 V/ 50 Hz
Príkon (W) 550
Otáčky (ot/min) 2750
Dvojitý chladiaci systém Áno
Trieda ochrany IP 45 D
Hmotnosť (kg): 50.00
Rozmery (cm): 120 x 71 x 140