Vibračná doska 102 kg Scheppach HP 2000 S

Scheppach HP 2000 S je univerzálny hutniaci stroj s vysokým výkonom, ktorý sa používa pre hutnenie zemín či živičných vrstiev, zámkovej dlažby a utláčaním zeminy v záhradách. Rovnako sa dá využiť pri opravovanie ciest, terénnych prácach a prácach pozdĺž základov, stien či podperných pilierov. Jednoduchá, nenáročná, ale veľmi robustná konštrukcia predurčuje hutniaci stroj k práci v ťažkých podmienkach, v ktorých podobné typy strojov zvyčajne pracujú.

Najväčšou prednosťou tohto stroja je mohutná hutniaci doska, ktorý je odliata z jedného kusa tvárnej liatiny a zaisťuje tak maximálnu odolnosť voči prasknutiu (bežne majú stroje tejto kategórie bočné hrany iba navarené). Vďaka vhodnému tvaru vibračné dosky sa dá pohodlne pracovať aj v rohových priestoroch. Medzi ďalšie výhody patrí tiež vyváženie stroja a jeho posuv vpred s minimálnym bočným kĺzaním. Posuv vpred je navyše dimenzovaný len tak silno, aby mohol pracovník stroja bez väčšieho úsilia posúvať stroj i vzad.

Stroj sa dodáva v štandarde is kompletnou výbavou, takže obsahuje aj prvky, za ktoré si inde musíte priplatiť. Kompletná výbava zahŕňa robustný ochranný rám, kvalitné plastovú podložku pre hutnenie dlažby, podvozok s kolesami, aby sa dalo so strojom ľahko manipulovať na stavenisku. V prípade potreby sa dá podvozok zo stroja jednoducho odobrať.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:

Typ motora: benzínový. 4-takt Loncin. OHV
Objem motora: 196 ccm
Výkon motora - maximálny: 4.8/6.5 kW/HP
Objem palivovej nádrže: 3.5 l
Rozmer dosky: 550 x 440 mm
Odstredivá sila: 15000 N
Hĺbka stlačenie: 30 cm
Vibračné údery: 4200 úd/min
Rýchlosť pohybu: 25 m/min
Krytý klinový remeň motora: Áno
Páčka plynu na rukoväti: Áno
Skladacia rukoväť: Áno
Riadidlá s účinným tlmičom vibrácií: Áno