Štartovacie zariadenie Gyspack 810 (12V)

Profesionálne štartovacie zariadenie GYSPACK 810 je určené pre štartovanie vozidiel s autobatériami 12 V. Štartovacie zariadenie s vlastnou internou batériou umožňujúce štartovanie, ktoré je nezávislé na napojenie do elektrickej siete. Kapacita vnútornej batérie je 30 Ah. Po napojení je možné štartovať vozidlo s kapacitou autobatérie do 160 Ah. 

Štartovacia stanica je vhodná pre štartovanie osobných automobilov, dodávok, traktorov a menších nákladných automobilov. Nechýba ani ochrana proti zapojenie s obrátenou polaritou. Vybavená nabíjacím zariadením pre dobíjanie vlastné bezúdržbové batérie. Batériu je možné dobíjať zo siete 230 V alebo z konektora pre autozapaľovač (len pri chode motora vozidla). Zariadenie je možné použiť ako záložný zdroj pri výmene alebo odpojení autobatérie pre zachovanie dát automobilu (rádio, navigácia, atď.).

Interná batéria má veľmi dlhú životnosť, pretože nabíjanie pracuje podľa nabíjacej krivky WUoO. Pri dosiahnutí napätia 14,8V prepne na 2 hodiny do stabilizačného režimu, po túto dobu je stále udržiavané napätie 14,8V, prúd postupne klesá. Po úplnom dobití prepne do udržiavacieho režimu a autobatériu automaticky udržuje v nabitom stave. Napätie sa drží na 13,8V a prúd je udržiavaný na veľmi nízkej úrovni. 

V cene štartovacie stanice:

štartovacie káble 1,8 m

konektor pre nabíjanie do auto-zapaľovača 12V / 12V

Technické parametre:

Štartovací stanica

Napájanie: 230V alebo 12V (autozapaľovač) pre nabíjanie internej batérie

Štartovací vozík

Napätie štartované batérie: 12 V

štartovací prúd: 1700 A

Štartovací prúd 1V / C: 830 A

Štartovací prúd špičkový: 3100 A

Kapacita vnútorných batérií: 30 Ah

Rozmery: 18x31x38 cm

Hmotnosť: 16,6 kg