Kukla samostmievacia ALFA IN S777a Striebro Čierna

Zváracie kukla S777a Striebro Čierna je určená ako ochranná pomôcka pre rozbrusovanie, oblúkové zváranie alebo rezanie kovov. Je vhodná pre všetky zváracie oblúkové procesy MIG / MAG, MMA, SMAW, plazmový oblúk a uhlíkový oblúk. Napájanie solárnou batériou. Nastaviteľná tmavosť clony 9-13, vo svetlom stave 4. Nastaviteľná citlivosť. Stála ochrana DIN 16 proti ultrafialovému a infračervenému žiareniu. Nízka hmotnosť - 450g. Ochrana celej tváre, nastaviteľná poloha ťažiska v dvoch osiach.

Prečo samostmievacie kukla ALFA IN?
So samostmievacie zvárací kuklou sa môžu zvárači pohybovať ďaleko rýchlejšie, pretože neustále vidí, umiestňujú elektródy presnejšie a teda pracujú efektívnejšie. Naša samostmievacie kukla (model S777a a S777ac) je navrhnutá pre ochranu tváre pred iskrami, rozstrekom taveniny a nebezpečným žiarením za normálnych podmienok pri zváraní. Samostmievacie clona automaticky stmavne pri zapálení oblúka a po skončení zvárania opäť zbledne. Zvárači teda nemusí kuklu dvíhať a znovu sklápať, počas práce stále vidí.

Voľba stupňa stmavenie:
Stupeň stmavenie môžete nastaviť manuálne v rozmedzí 9 - 13. Správny stupeň stmavenie pre zamýšľané použitie nájdete v tabuľke Shade Guide Table 1. Otáčajte gombíkom, kým jeho šípka neukazuje na zvolenú hodnotu.

Možnosti kukly:
Tento model kukly je vybavený hlavovým krížom so špeciálnym preklápacím mechanizmom. Keď zvárač zdvihne kuklu z tváre, mechanizmus zníži ťažisko kukly bližšie k hlave zvárača. Toto prevedenie do značnej miery znižuje únavu svalov krku a dopraje zvárači väčšie pohodlie. V momente zapálenia oblúku sa samostmievacie clona v priezore kukly stmaví počas obyčajné 1/30 000 sekundy.

Nastaviteľné zosvetlenie:

Užívateľ si môže nastaviť, ako rýchlo sa bude clona vracať do počiatočného svetlého stavu. Ovládač citlivosti na vonkajšej strane kukly dopraje užívateľovi väčšie pohodlie pri práci. Po ukončení zvárania sa clona automaticky vracia do svetlého stavu v závislosti na vami nastavenej rýchlosti (na kazete vnútri kukly je prepínač: poloha "short" sa čas zosvetlenie pohybuje medzi 0,25s a 0,35s; poloha "middle" je to 0,35s až 0,5s; poloha "long" je to 0,5s až 0,8s). kukla umožňuje nastavenie režimu použitia pre "zváranie - Welding" a "rozbrusovaniu - Grinding" Prepínač na kazete vnútri kukly. ako zdroj energie používa kukla vysokovýkonné solárne články a ako zálohu má vstavané dve 3V lítiové batérie.

Kombináciou so solárnymi článkami sa životnosť batérií predlžuje na viac ako šesť rokov pri bežnom používání.Po tejto dobe musí byť kazeta vymenená. Tmavosť clony je možné nastaviť otočným gombíkom v rozmedzí Din9 až Din13 Výrobok je v súlade so všetkými súvisiacimi bezpečnostnými normami DIN, ISO, EN a normou ANSI Z87.1-2003. Výkonná UV / IR clona chráni tvár i oči užívateľa proti nebezpečnému ultrafialovému a infračervenému žiareniu zo zvárania aj vo svetlom stave. Ochrana proti UV a IR žiarenia zodpovedá za všetkých podmienok DIN 16, čo výrazne prispieva k pracovnému komfortu používateľa.

Technické parametre:
Rozsah zatmenie kazety DIN 9/13
Metódy zvárania MIG 80-500, MAG 40-300, TIG 5-300, MMA, SMAW
Veľkosť vonkajšie ochranné fólie 114x89,5 mm
Veľkosť vnútornej ochrannej fólie 105x46 mm
Napájanie kazety kukly Solárny článok
Hmotnosť kukly 450g