Hořák BINZEL MB EVO 15 - délka 4 metrů

Typová línia horákovMB EVO PROprináša úplne nový koncept ovládania, ktorý sa vydal svojou formou i funkciou po nových cestách. Tento horák tvoria v spojení s rukou zvárača výkonný nástroj. Jedinečná ergonometria, tvorená súhrou tvaru rukoväte, polohy a dizajnu tlačidlá, spolu s konštrukciou guľového kĺbu, zaručuje zvárač dobrý pocit pri práci v akejkoľvek polohe a umožňuje dosiahnutie najlepších výsledkov zváracie operácie.

Náročné pracovné podmienky sa považujú u MIG/MAG horákov za štandard. Preto sa musia tieto horákmi aj pri svojej nízkej váhe a sofistikované technike, vyznačovať dostatočnou mierou robustnosti. Táto nová konštrukčný rad MB EVO PRO, so svojím bohato dimenzovaným skrutkovaním a dostatkom miesta v rukoväti, vytyčuje v tomto odbore úplne nové meradlá. Taká, ktorá platí pre technológiu profesionálov.

Vzduchom chladenéhoráky MB EVO PRO v inovatívnom Odľahčené prevedení"BIKOX®LW" umožňujú zvárať
aj vo vynútených polohách bez vynaloženia nadmernej námahy. Ľahšie manipulácia a fyzické odľahčenie zvárača sa potom priaznivo prejaví na kvalite zvarové ho spoja.

  • Osvedčený"MB" - koncept spotrebných dielov pre dlhú životnosť
  • Originálne 2-komponentné rukoväť - robustné a ergonomické riešenie
  • Optimálna poloha tlačidla a sploštená konštrukcia rukoväte zaručujú precízne a bezpečné vedenie horáka
  • Špeciálne navrhnutá vnútorná geometria u vzduchom chladených horákov zabezpečuje"studenú" rukoväť a vysokú mieru mechanického zaťaženia
  • Odľahčené prevedenie BIKOX®(LW) - zníženie váhy až o 34%
  • Robustný a optimálne dimenzovaná centrálnej
    prípojka