PÁSOVÁ PÍLA NA KOV ARG 130 SUPER 400V

Pásová píla na kov ARG 130 Super 400V

Univerzálny"malá" pásová píla nachádza všeobecné uplatnenie v zámočníckych a údržbárskych dielňach, strojných prevádzkach aj pri montážach v teréne. Robustná konštrukcia stroja je tvorená odliatky zo sivej liatiny. Na rozdiel od základnej verzie ARG 130 je posuv do rezu vykonávaný vlastnou váhou ramena s možnosťou regulácie prítlaku pomocou špeciálneho systému pružín. Po skončení rezu sa pohon pílového pásu automaticky vypne. Pre rýchle delenie malých prierezov je možné nastaviť systém pružín aj pre ručné prítlak do rezu. Mechanická aretácia hornej polohy ramena pílového pásu. Rameno pílového pásu sa dvíha ručne.

Technické parametre:

  • Moderná koncepcia ramena pílového pásu umožňuje veľké rezné rozsahy pri kolmých rezoch aj pri delení pod uhlom.
  • Plynulé nastavenie uhla rezu v rozsahu 90 ° -60 ° pri stálej polohe upnutého materiálu.
  • Jednoduchá aretácia a nastavenie požadovaného uhla rezu na uhlové stupnici.
  • V tejto kategórii pásových píl maximálnu presnosť rezu a životnosť pílového pásu.
  • Precízne trojstranné tvrdokovové vedenie pílového pásu.
  • Priemyselné uloženie obežných kolies a systému napínacej kolesá a všetkých rotačných častí ako u veľkých profesionálnych strojov.
  • Profesionálne, tichý a bezúdržbový pohon pílového pásu je zaistený priemyselným elektromotorom so závitovkovou prevodovkou.
  • Stroj môže byť vybavený dvoma druhmi motorov. Jednofázový motor (230 V) s univerzálnou rýchlosťou pásu 75 m/min. umožňuje jednoduché pripojenie k sieti. Trojfázový dvojrýchlostný motor (400 V) s rýchlosťou pásu 40 a 80 m/min. je vhodný pri častejšom delený plných materiálov a hrubostenných profilov.
  • Stroj je vybavený nastaviteľným dorazom materiálu s dĺžkou 250 mm.

Pásové píly ARG 130 super sa vyrába v týchto prevedeniach:

ARG 130 super-Stolná verzia bez chladenia

ARG 130 super TK-Stolná verzia s chladením. K stroju je zapojený kompletný chladiaci systém s profesionálnym výkonným čerpadlom a možnosťou samostatnej regulácie prietoku na oboch vodiacich kockách.

ARG 130 super K-Verzie s podstavcom a chladením. K stroju je zapojený kompletný chladiaci systém s profesionálnym výkonným čerpadlom a možnosťou samostatnej regulácie prietoku na oboch vodiacich kockách. Vaňa emulzia chladiaceho systému je umiestnená v podstavci stroja. Táto verzia umožňuje inštaláciu valčekových dopravníkov pred i za rezom.