Skriňa na náradie 6 zásuviek SNP-6

Skriňa na náradie PROTEC s pojazdovými kolesami slúži pre ukladanie drobného náradia alebo nástrojov. Je osadená šiestimi zásuvkami. Všetky zásuvky sa vysúvajú na oceľových lištách opatrených guličkovými ložiskami. Každá zásuvka je aretovaná proti samovoľnému vysunutiu. Zásuvku možno otvoriť iba ťahom za čelný rukoväť, kedy stlačením lišty v rukoväti dôjde k odisteniu zásuvky.

 

Pre zamedzenie prístupu nepovolaným osobám k náradia slúži zámok umiestnený na bočnej strane vozíka. Možno ním centrálne uzamknúť všetkých 6 zásuviek naraz. Horná doska s rozmermi 484 x 385 mm je z tvrdeného plastu a je možné ju využiť ako pracovný stolík pre drobné montážne práce. K odloženiu drobných dielov slúži 3 prelisy v pracovnej doske. Súčasťou dosky sú i dve rukoväte pre manipuláciu so skriňou.

 

Pre uľahčenie transportu je skriňa osadená štyrmi kolesami s gumovými obručami. Gumové obruče znižujú vibrácie aj hlučnosť pri transporte. Dve kolesá sú pevné a dve otočné s aretovanými brzdami. Zošliapnutím bŕzd je možné zaistiť skriňa proti pohybu. Bočnice skrine sú opatrené univerzálnym perforovaním, na ktoré je možné osadiť háčiky alebo držiaky a navýšiť tak úložnú kapacitu. Hrany skrine sú chránené proti poškodeniu plastovými rohovými nárazníkmi.

 

Technické parametre:

Rozmery: 683 x 460 x 900 mm
Hmotnosť: 53 kg