Dvoj- alebo trojramenný hydraulický sťahovák HHL-20F

Kvalitný, výkonný dvoj- alebo trojramenný hydraulický sťahovák ložísk, remeníc, ozubených kolies a pod. So sťahovacou silou 20 t má samostatnú ručnú hydraulickú pumpu. Sťahovák možno rýchlo upraviť ako dvojramenný alebo trojramenný. Precízne, vysoko kvalitné hydraulika zaisťuje rýchle, efektívne a bezpečné sťahovanie s vynaložením menšej sily.

Samostatná ručná hydraulická pumpa HHB-700 spojená so sťahovákom vysokotlakovú hadicou, čo umožňuje prácu v určitej vzdialenosti od sťahovaného predmetu a zvýšenie bezpečnosti obsluhy. Sťahovák má v dvoch polohách výškovo nastaviteľná ramená z kovanej ocele. Strediaci hrot konca hydraulického vretena zaťažený pružinou umožňuje ľahké vystredenie sťahováku na hriadeli bez poškodenia hriadeľa.

Vreteno na telesu sťahováku je možné zašroubovávat alebo vyšroubovávat, a tak meniť dĺžku ramien / upínacie hĺbku, zaťahuje späť pri otáčaní proti smeru hodinových ručičiek. Značne efektívnejšie sťahovanie než pri použití mechanického sťahováku, jeden mechanik môže vykonať sťahovanie, na ktoré by s mechanickým sťahovákom boli potrebné dva ľudia. Zostava je uložená v kufri z odolného plastu.

Technické parametre:

hydraulická sila: 20 t
maximálna rozovretia (spread): 350 mm
maximálna vyloženie (reach): 205 mm
zdvih piesta: 70 mm
rozmery
E: 78 mm
F: 12 mm
G: 150 mm
A: 21 mm
B: 33,5 mm
C: 33 mm
hmotnosť: 15,7 kg