Zvárací prístroj MIG/MAG FY-200L

Invertorový prístroj pre zváranie hliníkových plechov a ďalších hliníkových materiálov metódou MIG / MAG je určený pre kvalitné a energeticky úsporné zváranie najmä pri zváraní / opravách hliníkových karosérií, ale aj v opravárenstva, údržbe, remeselníckych prevádzkach, vo výrobe atď.

 

Vyznačuje sa nasledujúce charakteristikou:

Invertorová technika (IGBT) znamená oproti klasickej zreteľne vyšší výkon, vyšší dovolené zaťaženie pri nízkej spotrebe prúdu. Zváranie v ochrannej atmosfére MIG / MAG (oceľ - drôt Ø 0,6 až 1,2 mm, nerezová oceľ - drôt Ø 0,6 až 1,2 mm, hliník - drôt Ø 0,8 až 1,2 mm, meď - drôt Ø 0,6 až 1,4 mm), a to plynule i bodovo / intervalovo. 10 regulačných rozsahov napätia, systém pre moduláciu šírkou impulzov (Pulse Width Modulation), arc-regulácia, elektronická väzba rýchlosti posuvu drôtu atď. Regulácia času spotování a medzier sváru uľahčuje prácu svařujícího, jeho ruky i zápästia, dobrú stabilitu oblúka ocenia najmä zvárači, ktorí nemajú dlhú prax.

 

Unikátny systém automatickej kontroly výstupného prúdu. Jednoduchá obsluha s využitím multifunkčného, farebného, digitálneho LCD displeja, na ktorom sa zobrazujú všetky parametre, pokroková riadiace technológie DSP, ľahká voľba zváracieho režimu pre rôzne materiály (oceľ, nerezová oceľ, hliník, meď, nikel a pod.), Možnosť ukladania zváracích parametrov . Duálny štvorkladkový, precízne mechanizmus posuvu drôtu. Inventor má kvalitný podvozok s 2 väčšími a 2 menšími kolieskami, opatrenými brzdou.

 

Dodáva sa s viacúčelovým horákom dĺžky 3 m pre oceľ, horákom pre hliník, kostřicím káblom, regulátorom plynu a ďalším príslušenstvom.

 

Technické parametre:

napájanie 400 V alebo 230 V / 50 Hz
príkon: 10,5 kVA
zvárací prúd: 35 -310 A
napätie bez zaťaženia: 50 V
DZ
100%: 220 A
65%: 310 A
trieda izolácie: F
priemer zváracieho drôtu: 0,6 mm / 1,4 mm
rozmery (dxšxv): 930x350x830 mm
hmotnosť: 92 kg