Zahr. stôl VEGAS zelerom

Záhradný stôl VEGAS Celeryje vyrobený z hliníkových profilov dokončený komaxitovou úpravou. Určený do interiérov, exteriérov a pergolových priestor. Stolová doska je z tvrdeného skla. Pre dlhoročnú životnosť je vhodné stolovú zostavu nenechávať trvalo vystavenú prírodným vplyvom. Nízka hmotnosť - hliníkový záhradný nábytok má veľmi ľahkú konštrukciu. V porovnaní s dreveným záhradným nábytkom je jeho hmotnosť zhruba tretinová.

Minimálna údržba - záhradný nábytok z hliníka nemusíte na rozdiel od dreveného záhradného nábytku ničím natierať. Stačí ho len utrieť vlhkou handričkou alebo osprchovať hadicou. Skladnosť - kovový záhradný nábytok možno ľahko rozmontovať, rad stoličiek a kresiel je skladacích či shotovatelných, a tak zaberú minimálny priestor. Vysoká odolnosť voči poveternostným vplyvom - na rozdiel od dreveného záhradného nábytku nemusíte kovový záhradný nábytok schovávať, a môžete ho bez obáv nechať po celú sezónu vonku. Hliníkový záhradný nábytok nepodlieha korózii. Rozmery stola: 150x90x72 cm.

Technické dáta:

  • Záhradný stôl VEGAS Zeler je vyrobený z hliníkových profilov dokončený komaxitovou úpravou.
  • určený do interiérov, exteriérov a pergolových priestor.
  • stolová doska je z tvrdeného skla.
  • dlhoročnú životnosť je vhodné stolovú zostavu nenechávať trvalo vystavenú prírodným vplyvom.
  • nízka hmotnosť- hliníkový záhradný nábytok má veľmi ľahkú konštrukciu. V porovnaní s dreveným záhradným nábytkom je jeho hmotnosť zhruba tretinová.