YORK - zverák 150 LUX

Zverák 150 LUX od značky YORK je robustný nástroj s vynikajúcimi vlastnosťami na pevné a spoľahlivé upevnenie materiálu. Zverák je vybavený čeľusťami vyrobenými z vysoko kvalitnej ocele, ktoré boli kalené na tvrdosť 45 HRC +/- 5 HRC. To zaisťuje ich odolnosť a dlhú životnosť.

Medzi hlavné vlastnosti tohto zveráka patrí veľká nákova, ktorá poskytuje dostatočnú silu a stabilitu pri upínaní materiálu. Zverák je vybavený integrovanou otočnou doskou s rozsahom pohybu +/- 35° a polohovacími skrutkami, čo umožňuje presné nastavenie požadovaného uhla. Presné valcové vedenie zaisťuje hladký a presný chod zveráka.

Ďalšou výhodou tohto zveráka je vratidlo s bezpečnostnými koncovkami, ktoré zaisťuje bezpečné uchytenie materiálu. Vreteno a kľučky sú zinkochromátované, čo zvyšuje ich odolnosť proti korózii. Zverák má aj špeciálnu povrchovú úpravu, ktorá mu dodáva odolnosť a ochranu.

Technické parametre tohto zveráka sú nasledujúce : hmotnosť 30 kg a dĺžka upnutia 125 mm. Vďaka svojim vlastnostiam je zverák 150 LUX vhodný na profesionálne použitie v drevárskych, kovovýrobných a iných priemyselných aplikáciách, kde je vyžadovaná pevnosť, spoľahlivosť a presnosť.

Technické parametre:

  • Hmotnosť: 30kg
  • Dĺžka upnutia : 125mm