Horák MINI s piezo zapaľovačom a predhrevom plynu na kartuše s EÚ závitom 7/16"

Mini horák s piezoelektrickým zapaľovačom a predhrievaním plynu je praktickým nástrojom na rôzne aplikácie, ktoré vyžadujú oheň. Vďaka jemnému ovládaniu ventilu umožňuje presné nastavenie plameňa pre optimálny výkon a účinnosť.

Tento horák je vybavený štandardným závitom EÚ 7/16", ktorý je kompatibilný s propán-butánovými kartušami. Maximálna teplota horenia plameňa dosahuje 1300 °C, takže je ideálny na rôzne úlohy, ako je spájkovanie, ohrievanie potravín alebo kempovanie.

Vďaka piezoelektrickému zapaľovaniu možno plameň okamžite zapáliť stlačením tlačidla, čo zaručuje rýchle a jednoduché spustenie. Predhriatie plynu pred zapálením plameňa zabezpečuje plynulú a spoľahlivú prevádzku horáka.

Na použitie s týmto horákom sú potrebné plynové kartuše s propán-butánovou náplňou, ktoré spĺňajú normu EN417 a majú závit EÚ 7/16". Tieto kartuše poskytujú výkon 1,1 kWh a majú spotrebu plynu 93 g/h, čo zaručuje dlhú životnosť a úspornosť.

Mini horák s piezoelektrickým zapaľovačom a predohrevom plynu je kompaktný, ľahko prenosný a jednoducho sa ovláda. Je vhodný na domáce použitie, remeselné práce, kempovanie alebo profesionálne použitie. Poskytuje spoľahlivý a silný plameň na rôzne úlohy, ktoré si vyžadujú oheň a teplo.

Ďalšie parametre: pre plynové kartuše s propán-butánovou náplňou spĺňajúce normu EN417 so závitom EÚ 7/16", výkon 1,1 kWh, spotreba 93 g/h