Odšťavovač závitovkový, nízkootáčkový, SJ250W

Odšťavovač s veľkým vstupným otvorom až 75mm a novým tvarom lisovacieho závitovky.Inovovaný princíp odšťavovanie umožňuje vkladať extra veľké kusy ovocia či zeleniny do prístroja bez potreby předkrajování. Táto praktická technológia odšťavovania prebieha v troch fázach. V prvej fáze je odšťavovania materiál rozdelený hornou časťou závitovky na väčšie kúsky. V druhej fáze je surovina rozdrtená na jemno a v tretej fáze je táto surovina prelisovaný nerezovým sitom.

Odšťavovač má silný a tichý motor. Otáčky motora sú navyše ešte sprevodovanie takže výsledný lisovací tlak je enormný a otáčky sú nízke.Týmto pomalým lisovaním nedochádza k zvyšovaniu teploty a vitamíny a enzýmy v šťave tak zostanú najlepšie zachované.Vďaka obrovskému tlaku je surovina dobre vyžmýkaný. Týmto je docielená maximálna výťažnosť šťavy, ktorá sa pohybuje okolo 85%.

Odšťavovač Nature7 je univerzálny aumožňuje odšťavovanie prakticky všetkého ovocia a zeleniny.Výnimku tvoria iba určité suroviny, ktoré zo samotného princípu odsťaviť nemožno, ako je potrebné banán alebo marhuľa. Sami zákazníci najlepšie hodnotia možnosť vkladania celých plodov ovocia a zeleniny."Ide o úsporu času, malú alebo aj stredná mrkva nemusím vôbec krájať. Vložím ju do odšťavovača a než ju prístroj vtiahne dovnútra ostane mi čas, aby som si umyl a očistil druhú mrkvu."Odšťavovanie sa tým stáva úplne plynulé a pohodlné na obsluhu.

Umývanie prístroja ako aj rozobratie a zostavenie je rýchle a jednoduché.Len pri umývaní sitká je potreba určitej starostlivosti, tak aby všetky otvory zostali po umytí úplne čisté. V balení prístroja nájdete aj homogenizačné puzdro, ktoré umožnia prípravu dojčenskej stravy, ovocného pyré alebo zdravé ovocné zmrzliny.

Odšťavovacej systém je vyrobený zo zdravotne nezávadného materiálu a bez obsahu bisfenolu A ("BPA free") a preto je vhodný na prípravu štiav tiež pre dojčatá a deti. Odšťavovač je určený pre použitie v domácnosti.

Hlavné prednosti:

  • silný a tichý motor
  • široký vstupný otvor
  • ľahké čistenie
  • vysoká výťažnosť
  • zátka výpuste šťavy

Príslušenstvo:

  • nádoba na šťavu 1 liter
  • nádoba na odpad 1 liter
  • kefa na čistenie
  • homogenizačné puzdro na mrazené dezerty

Technické parametre:
príkon: 250W
otáčky: 60/min
výťažnosť šťavy: 85%
doba nepreruší. prevádzky: rozmery (základňa x výška): 200x235x485
hmotnosť: 6,6kg
nádoba na šťavu: 1000ml

nádoba na dreň: 1000ml